Новини

12 Вересня, 2017 р., 12:23
 З початком нового навчального року в школах Жданівської об"єднаної територіальної громади розпочали роботу шкільні їдальні. Гарячим харчуванням охоплено учнів 1-х – 4-х класів та дітей пільгових категорій. Вартість харчування на одного учня становить 12 грн., фінансування   здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету.
12 Вересня, 2017 р., 10:00
      З метою надання дітям з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку не охопленим навчанням на початок учбового періоду,  запобігання їх бездоглядності і безпритульності в Жданівській територіальній громаді проведено заходи Всеукраїнського рейду «Урок».
11 Вересня, 2017 р., 09:23
  Терористичний акт 11 вересня 2001 року – серія катастроф, що викликали масову загибель людей у Нью-Йорку, Вашингтоні та південно-західній Пенсільванії в результаті захоплення пасажирських літаків і тарану ними будівель Всесвітнього торгового центру і Пентагону.
11 Вересня, 2017 р., 09:10
  Одинадцятого вересня за церковним календарем є свято Усікновення (Всічення) Голови святого Пророка Предтечі й Хрестителя Господнього Івана, або, як кажуть у народі, Головосіка. Церква особливо вшановує святого Івана Хрестителя, Господнього Предтечу. Він єдиний з усіх Святих після Божої Матері, що має свій празник Зачаття і празник Різдва. Про його великий культ у церкві найкраще свідчать аж шість празників протягом церковного року. Пам’ять про усікновення чесної голови св. Івана Христителя вшановують 11 вересня православні та греко-католики, які дотримуються Юліанського календаря.
09 Вересня, 2017 р., 13:03
    Жданівська об'єднана територіальна громада пройшла конкурсний відбір "14 обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад" із проектом "Розділи сміття - збережи довкілля!"
06 Вересня, 2017 р., 13:20
  Археологічні дані вказують на те, що у I—V ст. н. е. на цій території існувало поселення давніх слов'ян, можливо антів. Антами візантійські автори називали частину східних слов'ян, які проживали між Дністром і Дніпром і у IV—VII століттях були об'єднані в міцному міжплемінному союзі. У 1961 р. поблизу села було виявлене давнє поховання, в якому знаходилися кістяки довжиною понад два метри. Цілком можливо, це і є поховання антів, адже всі давні історики стверджували, що анти були високого зросту.
04 Вересня, 2017 р., 12:27
Рівно 32 роки тому в ніч на 4 вересня в карцері російської колонії для політичних в'язнів, іменованої "Перм-36", не досягнувши і 48-річного віку загинув український поет, перекладач, літературознавець, правозахисник Василь Стус.
04 Вересня, 2017 р., 09:52
«Хто не залишив після себе доброї згадки і людської любові, той не залишив по суті ніякої спадщини» ( з народних джерел)  У народі 4-го вересня вшановували Боголіпа і підмічали: «Якщо павутиння прилипає до рослин – на тепло, а якщо його мало – до сухої осені».
04 Вересня, 2017 р., 09:42
  4 вересня жовто-блакитний прапор вперше був піднятий над будинком Верховної Ради України поруч із державним прапором Української РСР.
04 Вересня, 2017 р., 09:17
   1 вересня у 3 - х загальноосвітніх навчальних закладах Жданівської об»єднаної територіальної громади пролунав перший у 2017/2018 навчальному році дзвоник! Цього святкового дня за парти сіли 376 учнів. Перший дзвоник став дійсно першим для 45 учнів 1-х класів. Тож нехай цей навчальний рік буде для вас, дорогі школярі,  цікавим, багатим на нові знання, нові враження, нових друзів!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь