Новини

09 Жовтня, 2017 р., 10:56
Жданівська сільська рада нагадує, що 11 жовтня 2017 року о 10.00 год. відбудуться громадські слухання на тему «Про розгляд проекту рішення сільської ради «Про порядок визначення пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної інфраструктури населених пунктів Жданівської сільської ради». Захід відбудеться в залі засідань сільської ради.  По завершенню громадських слухань буде проведений семінар для суб’єктів господарювання щодо здійснення органами місцевого самоврядування державного нагляду за додержанням законодавства про працю.
09 Жовтня, 2017 р., 10:48
   Сьогодні Церква вшановує Іоанна Богослова, вірніше його «преставлення», тобто закінчення земного життя. Іоанна Богослова називають апостолом любові, бо саме цей апостол усим своїм життям і працями вчив, що людина без любові не може наблизитися до Бога.
09 Жовтня, 2017 р., 10:37
    В усьому світі 9 жовтня відзначається як Всесвітній день пошти   - один з міжнародних днів, що відзначаються в системі Організації Об’єднаних Націй. Проводиться за рішенням XIV конгресу Всесвітнього союзу поштовиків у день створення союзу в 1974 році.
06 Жовтня, 2017 р., 11:20
      8 жовтня правознавці відзначають День юриста України. Це свято з'явилося у зв'язку з виходом відповідного указу президента країни про внесення Дня юриста України в календар свят. Це відбулося в 1997 році. День юриста — професійне свято всіх, хто пов'язаний із захистом прав і свобод громадян України. Сьогодні роль юриста в правовій державі неоціненна. Ця професія важлива для утвердження демократичних цінностей в суспільстві, принципу верховенства права, для захисту інтересів кожної людини та підвищення загального рівня правової свідомості в країні.
06 Жовтня, 2017 р., 09:44
Вишиті рушники поширені в сучасній Україні як неодмінний атрибут народного побуту, весільної та святкової обрядовості, як традиційна окраса селянського житла. Важливі події в житті народу ніколи не обходяться без рушників, які, крім декоративного призначення, мають великий образно-символічний зміст. У всьому декоративно-прикладному мистецтві немає іншого такого предмета, який би концентрував у собі стільки різноманітних символічних значень.
06 Жовтня, 2017 р., 09:23
       На сторінках міжнародного календаря є такий день - Всесвітній день посмішки, в який нас закликають вкрай позитивно впливати на наш з вами настрій. В 2017 році Всесвітній день посмішки припадає на 6 жовтня. Всі ми, різні люди. Щоб домогтися гарного настрою, для кожного з нас, принаймні, необхідно щось особливе. Для когось мир у всьому світі, для когось нове авто. Комусь досить просто прогулятися на свіжому повітрі, а для когось стабільно сірі будні вже викликають відчуття норми і зовсім нічого не хочеться міняти. Ну вже ні! Все це якось складно. Давайте просто посміхнемося.
05 Жовтня, 2017 р., 14:10
  З метою забезпечення публічної безпеки і правопорядку, у співпраці з Хмільницьким відділенням Калинівського відділу ГУНП у Вінницькій оласті Жданівською сільською радою було розроблено та затверджено Комплексну правоохоронну програму об"єднаної територіальної громади на 2017 - 2020 роки.
05 Жовтня, 2017 р., 13:20
 Сьогодні відбулося пленарне засідання Жданівської сільської ради. На розгляд депутатів було винесено цілу низку важливих питань життєдіяльності об"єднаної громади. Зокрема, було розглянуто та прийнято Комплексну правоохоронну програму до 2020 року, створено місцевий Центр безпеки громадян, затверджено положення про колегію відділу освіти та соціально - гуманітарної роботи сільської ради та програму розроблення містобудівної документації  Жданівської об’єднаної територіальної громади до 2020 року.
05 Жовтня, 2017 р., 12:54
    Кулькова ручка міцно увійшла в наше життя і являє собою один з найнеобхідніших інструментів для письма. Але  ж здається, що це ще дуже й дуже молодий винахід. Та  в цьому всі ми помиляємося. Адже все нове – це добре забуте старе. І на прикладі кулькової ручки можна легко в цьому переконатися.
04 Жовтня, 2017 р., 17:40
   Щорічно 5 жовтня в понад 100 країнах світу відзначається день вчителя, який був заснований в 1994 році як Всесвітній день вчителя (World Teaches 'Day).  Це професійне свято всіх вчителів, викладачів і працівників сфери освіти – день, у який відзначаються роль і заслуги вчителів у процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їхній неоціненний внесок у розвиток суспільства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь