Новини

12 Жовтня, 2017 р., 16:33
       Лептоспіроз - гостра інфекційна хвороба з групи зоонозів, що супроводжується гарячкою, симптомами загальної інтоксикації, ураженням нирок, печінки, серцево-судинної, нервової систем, у ряді випадків — жовтяницею.   Джерелом інфекції є дикі гризуни (щури, миші), домашні (велика рогата худоба, свині, собаки) і промислові (лисиці, песці) тварини, які виділяють збудника в зовнішнє середовище з сечею.Зараження людей  відбувається під час купання у водоймі, на рибалці, косовиці, при вживанні інфікованих продуктів і води, а також при догляді за хворими тваринами. Вхідними воротами інфекції в організм людини є шкіра і слизові оболонки порожнини рота, очей, носа, травного каналу.
12 Жовтня, 2017 р., 15:23
     З метою підтримки державної програми та підвищення доступності кредитних коштів, що залучаються населенням на енергозберігаючі заходи, продовжено роботу згідно обласної програми енергозбереження для жителів Вінницької області, яка передбачає компенсацію 8% ставки за користування кредитними ресурсами, отриманими в кредитно-фінансових установах на заходи з енергозбереження, що будуть проводитись населенням та ОСББ.
12 Жовтня, 2017 р., 13:51
На новий опалювальний сезон 2017/18рр. – з 1 жовтня 2017р - при розрахунку розміру субсидії будуть враховані доходи громадян за I і II квартал 2017 року, а на неопалювальний період – з 1 травня 2018 року - за III і IV квартал 2017 року.
12 Жовтня, 2017 р., 13:47
 Виконавчий комітет Жданівської сільської ради вирішив розпочати опалювальний сезон у Жданівській об"єднаній територіальній громаді:  для населення та інших категорій споживачів з 16 жовтня 2017 року,  для закладів бюджетної сфери з 13 жовтня 2017 року. Відповідне рішення було прийнято на засіданні виконкому 12 жовтня.
12 Жовтня, 2017 р., 13:38
Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради на якому було розглянуто питання про початок опалювального сезону 2017 - 2018 років у Жданівській об"єднаній територіальній громаді, а також обговорено деякі проблемні питання, пов"язанні  з процесом підготовки до нового опалювального сезону закладів гуманітарної сфери.
12 Жовтня, 2017 р., 11:25
 Жданівський  Центр безпеки громадян нещодавно гостинно зустрів учнів місцевої загальноосвітньої школи. Керівник комунальної установи "Жданівська місцева пожежна частина" Володимир Ус провів непосидючим школярам цікаву екскурсію та змістовно розповів  про нелегку працю надзвичайників.  Діти із захопленням оглянули  рятувальну техніку та обладнання та навіть  спробувати себе у ролі вогнеборців. ЦІкаві розповіді, весела та невимушена атмосфера спілкування залишили  безліч незабутніх вражень у юних війтівчан.
11 Жовтня, 2017 р., 16:46
Уряд відреагував на запити тих субсидіантів, які не встигли до 1 вересня подати в управління соціального захисту населення на отримання «живих» коштів за зекономлену субсидію. Всі ті, хто в минулий опалювальний період економив газ та електроенергію, яку використовують для опалення будинку, можуть до 1 листопада 2017 року скористатися можливістю отримати від Уряду премію за свою енергоефективність.
11 Жовтня, 2017 р., 16:43
На цьому сьогодні, 11 жовтня, наголосив голова облдержадміністрації Валерій Коровій під час чергового засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася на території військової частини А-1119  Міноборони поблизу м. Калинівка.
11 Жовтня, 2017 р., 16:13
На цьому наголосила  директор Вінницької дирекції Укрпошти Наталія Костюк під час брифінгу, який проходив сьогодні у прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю облдержадміністрації.
11 Жовтня, 2017 р., 16:08
Законодавча основа нової пенсійної системи підписана, опублікована і набирає чинності відзавтра – 11 жовтня. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в своєму відеозверненні. «Це означає, що із завтрашнього дня (11 жовтня) ми розпочинаємо процес підвищення пенсій», - сказав Глава Уряду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь