Новини

04 Жовтня, 2017 р., 17:34
Сьогодні до  Жданівської об"єднаної територіальної громади завітали представники Вінницького регіонального відділення Асоціації міст України на чолі із виконавчим директором Владиславом Філатовим. Метою зустрічі стала реальна потреба в грунтовному обговоренні безпосередньо в громаді питання про перспективи подальшого розвитку в умовах децентралізації, а також практичної реалізації можливостей наданих законодавством громадам, які ще не об"єдналися  приєднуватися до новоутворених громад, як от приміром до Жданівської ОТГ.
04 Жовтня, 2017 р., 10:39
Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування інформує про оголошення 2-х конкурсів для підприємців Віннниччини:  з 22 вересня по 15 листопада 2017 року оголошено третій етап конкурсного відбору інвестиційних проектів для часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва.  З 2 жовтня 2017 року оголошено конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапів). Дізнайся більше...
04 Жовтня, 2017 р., 10:22
Метеорологічна обстановка: На Вінниччині коливання температурного режиму  Місцями невеликий дощ.   Місцями туман.  03 жовтня вдень:   Мінлива хмарність, без опадів.  Вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура 13-18о тепла. 04-05 жовтня:    Хмарно з проясненнями, 04.10 короткочасний дощ, 05.10 без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.  Температура вночі 4-9о тепла, вдень 12-17о тепла.  За попередніми даними: 06-07 жовтня:    Хмарно з проясненнями, 06.10 без істотних опадів, 07.10 дощ. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура  06.10 вночі 5-10о тепла, вдень 15-20о тепла,  07.10 вночі 5-10о тепла,  вдень 11-16о тепла. Гідрологічна  обстановка: На водних об’єктах області рівні води в межах норми. Використовувався матеріал прогнозу погоди Вінницького обласного центру з гідрометеорології
03 Жовтня, 2017 р., 16:32
  3 жовтня за дохристиянським календарем наші пращури відзначали осіннє свято Місяця. У цей час зазвичай відбувалося настаттє. Тобто, з’являвся молодий Місяць-молодик. І за його грою визначали, якою буде погода наступного місяця та взимку.
02 Жовтня, 2017 р., 17:15
       Враховуючи можливості, надані законодавством про децентралізацію в частині спрощення процедури добровільного об’єднання територіальних громад, сільський голова Станіслава Ядвіжина звернулася відповідними листами до органів місцевого самоврядування, які представляють сусідні Терешпільську та  Сулківську сільські громади  з пропозицією про приєднання.
02 Жовтня, 2017 р., 15:00
  Професія лікаря відноситься до однієї з найдавніших. Першою професійною клятвою лікаря стала клятва Гіппократа. З ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я в перший понеділок жовтня відзначається Міжнародний день лікаря.
02 Жовтня, 2017 р., 10:19
   29 вересня 2017 фахівцями Вінницького відокремленого підрозділу Установи "Центр розвитку місцевого самоврядування" для представників об"єднаних територіальних громад було організовано навчальний тренінг на тему: "Роль ЗМІ у формуванні позитивного іміджу процесу добровільного об"єднання територіальних громад".
28 Вересня, 2017 р., 11:34
Відповідно до розпорядження сільського голови №42 від 27.09.2017 р. дату проведення 12 сесії сільської ради перенесено з 29.09.2017 р. на 05.10.2017 р. З порядком денним пленарного засідання можна ознайомитись на сайті сільської ради у розділі "Офіційні документи"
28 Вересня, 2017 р., 10:09
    Шановні освітяни!  З нагоди професійного свята прийміть найщиріші слова подяки за вашу тяжку й по-справжньому неоціненну працю! За ваші чисті відкриті душі, ваші великі люблячі серця, ваш ясний безмежний розум!  Щодня ви збагачуєте наших дітей знаннями й моральністю. Поєднуючи високий професіоналізм з життєвою мудрістю та безмежною любов'ю до Людини, вчите їх жити. Пропускаючи через себе кожну їх проблему, висловлюючи розуміння та повагу, стаєте для них не просто вчителем, а справжнім другом і прикладом для наслідування.  Вам ввіряємо майбутнє нашого підростаючого покоління, а разом з тим і майбутнє нашої держави!  Добра вам і щастя! Нехай міцним буде здоров'я, а терпіння і мудрість допомагають в щоденній праці! Нехай на роботі вас зустрічає дружній колектив і поважаючі, вдячні учні, а вдома – люблячі рідні та близькі. Зі святом, дорогі друзі! З повагою сільський голова    Станіслава Ядвіжина
28 Вересня, 2017 р., 09:57
   Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління! 1 жовтня – День добра і пошани людей старшого покоління. В усьому світі у цей день відзначається як Міжнародний день людей похилого віку. А в Україні - це також і День ветерана. Це не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури. Цей день – гарна нагода ще раз подякувати ветеранам війни та праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям і колегам, які передають нам свій життєвий досвід. Доброго вам здоров’я, вічної молодості душі, тепла від рідних та довгих літ!  З повагою  сільський голова  Станіслава Ядвіжина

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь