Новини

11 Жовтня, 2017 р., 15:41
  Громадяни, які стали пенсіонерами, наприклад у травні цього року, або пенсіонери, які припинили працювати, скажімо у червні цього року, і не мають інших доходів, ніж пенсія, мають змогу оформити субсидію, виходячи лише з одного доходу - пенсії.
11 Жовтня, 2017 р., 15:17
Відповідно до розпорядження сільського голови 12 жовтня 2017 року о 10.00 год. буде проведено позачергове засідання виконкому сільської ради на якому буде розглянуто питання про початок опалювального сезону 2017 - 2018 років в Жданівській об"єднаній територіальній громаді. 
11 Жовтня, 2017 р., 14:24
      На сайті «Децентралізація влади» розпочав роботу онлайн-форум для сільських старост об’єднаних громад, розроблений за ініціативи Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні»DESPRO. Модератором форуму є експерт-консультант проекту DESPRO з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад Олександр Врублевський. В Україні вже створено 413 об’єднаних громад, де загалом обрано близько 600 старост, ще більше 1700 осіб виконують обов’язки старост.
11 Жовтня, 2017 р., 11:49
  Сьогодні до Жданівської об"єднаної територіальної громади завітали працівники  Вінницького державного телебачення. Журналісти поспілкувалися з сільським головою Станіславою Ядвіжиною,та  керівником комунальної установи "Жданівська місцева пожежна частина" Володимиром Усом, а також  відвідали місцевий Центр безпеки громадян. Варто зауважити, що один із перших у Вінницькій області місцевий безпековий об"єкт користується неабиякою популярністю в представників засобів масової інформації регіонального та загальнодержавного рівня.
11 Жовтня, 2017 р., 10:58
На 89-му пленарному засіданні Генеральної Асамблеї ООН, що відбулося 19-го грудня 2011-го року, було прийнято рішення про заснування Міжнародного дня дівчаток, яке тепер щорічно відзначається 11-го жовтня. Метою його заснування  є привернення уваги до дискримінації дівчаток у різних країнах, підвищення обізнаності про нерівність, з якими стикаються дівчатка у всьому світі на основі їх статі. 
11 Жовтня, 2017 р., 10:51
    11 жовтня 2017 року в Жданівській сільській раді  відбулися громадські слухання на тему «Про розгляд проекту рішення сільської ради «Про порядок визначення пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної інфраструктури населених пунктів Жданівської сільської ради». За дорученням сільського голови на заході головувала заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Любов Гамак.
11 Жовтня, 2017 р., 10:27
     У жовтні управління соціального захисту населення автоматично розрахують розмір допомоги на опалювальний сезон усім тим, кому у травні цього року субсидію було перепризначено на новий період - 2017-2018 рр. Жодних документів чи довідок субсидіантам повторно не потрібно подавати чи доносити.
11 Жовтня, 2017 р., 10:21
За повідомленням Пенсійного фонду України у Вінницькій області вже у жовтні буде здійснено виплата пенсій з підвищенням. Нагадаємо, що 11 жовтня 2017 року набув чинності Закон України №2148 від 03.10.2017 р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», на виконання якого органами Пенсійного фонду Вінницької області розпочато фінансування підвищених пенсійних виплат.  
11 Жовтня, 2017 р., 10:13
В селі Дібрівка Жданівської об"єднаної територіальної громади проводиться капітальний ремонт дороги по вул. Хмільницькій. На проведення відповідних робіт виділено 1 млн.175 тис. грн. коштів Державного бюджету спрямованих на розвиток інфраструктури об"єднаних територіальних громад.
11 Жовтня, 2017 р., 09:41
  Відповідно до регіональної програми інформатизації «Електронна Вінниччина» на 2016-2018 роки та доручення голови облдержадміністрації 10 жовтня 2017 року на базі Вінницької райдержадміністрації відбулася кущова нарада з питань розвитку інформаційного суспільства, е-урядування та е-демократії за участю представників органів місцевого самоврядування  та виконавчої влади Вінницького, Літинського, Хмільницького, Козятинського та Калинівського районів. Проводив нараду заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк. За дорученням сільського голови участь у нараді взяв керуючий справами виконкому сільської ради Ігор Павлюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь