Новини

25 Серпня, 2022 р., 15:56
        Вступники, які були зареєстровані для проходження МКТ/МТНК, але які з поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії вступного випробування, матимуть змогу пройти тестування під час додаткової сесії. Для цього вступники мають до 26 серпня включно надіслати заяву bit.ly/3cizWzt щодо участі в додатковій сесії на електронну пошту того регіонального центру bit.ly/3ALd1pK оцінювання якості освіти, на території якого розміщено заклад освіти, який зареєстрував вступника на основну сесію. Зверніть увагу на те, що в заяві обов’язково потрібно вказати bit.ly/3ALAF5o місто, у якому вступник хотів би пройти випробування. Докладніше bit.ly/3TduJJR. За іфнормацією Українського центру оцінювання якості освіти.
25 Серпня, 2022 р., 12:40
      Гриби – це смачний дарунок лісу, традиційний продукт у раціоні мешканців багатьох регіонів України. На території нашої країни росте майже 2 000 видів шапинкових грибів, до 500 з них вважають їстівними. Найчастіше грибами урізноманітнюють страви, також гриби вживають у консервованому вигляді. Проте водночас гриби є небезпечним харчовим продуктом, який може привести до отруєння, а іноді й смерті.  По Вінницькій області починаючи з березня 2022 грибами отруїлися 8 осіб, в тому числі 1 дитина. На щастя летальних випадів не зареєстровано. Серед причин отруєння - вживання сушених грибів, куплених на ринку, вживання грибів без належної термічної обробки, вживання грибів, куплених з рук. Щоб не стати жертвою продуктів «тихого полювання» варто дотримуватись таких рекомендацій:..
24 Серпня, 2022 р., 11:40
 24 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Війтівецької сільської ради на якому було розглянуто важливі питання у галузях освіти, соціального захисту, бюджету та житлово - комунального господарства. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.
24 Серпня, 2022 р., 09:12
    День незалежності України – головне державне свято нашої держави, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України. Офіційно День Незалежності почали святкувати з 1992 року.  Після розпаду Радянського Союзу республіки, що були в його складі, почали проголошувати свою незалежність. Це стосується і України, відтак 16 липня 1990 року Верховна Рада УPCP прийняла Декларацію про державний суверенітет України. Цього ж дня парламент ухвалив рішення, що День Незалежності України відзначатиметься 16 липня...
23 Серпня, 2022 р., 11:38
  Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади ! Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України.  Ці  дати  нагадують нам про історичний шлях, пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення   незалежної та процвітаючої держави. Сьогодні процес державотворення триває і нажаль у нашому спільному домі йде війна, нав’язана  миролюбному українському народу російським агресором.   Україна   веде запеклі бої  за свободу, єдність, демократію  та право українців  самостійно творити своє майбутнє. Кращі сини нашої держави щодня віддають життя за мир та спокій на рідній землі. Українці низько вклоняються їхньому ратному подвигу. Сьогодні ми є свідками подій, що  мають без перебільшення великий вплив на майбутнє усієї Європи, вони загартовують дух  патріотизму нашого народу, плекають  любов до рідної землі, виховують повагу до своєї країни, її Прапора та Незалежності.  Дорогі земляки! Від щирого серця  бажаю всім міцного здоров’я, добра та  достатку, щедрої долі та наснаги. Зичу кожній родині благополуччя і процвітання, здійснення мрій та сподівань. Нехай у Ваших домівках панує спокій та  взаєморозуміння, а головне, щоб ця несправедлива, україноненависницька, жорстока війна завершилася перемогою української зброї і наші захисники повернулись до рідних домівок живими та неушкодженими. Слава Україні! Слава її Героям - захисникам! З повагою, Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина.
23 Серпня, 2022 р., 11:05
   23 серпня у Війтівецькій територіальній громаді відбувся урочистий захід до Дня Державного прапора  та Дня Незалежності України.   Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, які віддали своє життя за перемогу  у боротьбі із російським агресором. Слава Україні! Слава її Героям – захисникам !
23 Серпня, 2022 р., 09:36
   День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Державний Прапор уособлює усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.
22 Серпня, 2022 р., 11:15
       Про епідситуацію щодо COVID-19 розповідають фахівці Міністерства охорони здоров'я України. Останній місяць рівень захворюваності на коронавірус зростає. Протягом минулих тижнів до лікарень госпіталізували 1 763 пацієнтів, одужали – 1 682 людини Серед ліжок, виділених для лікування пацієнтів із коронавірусом, зайняті зараз 4,5% На жаль, є летальні випадки внаслідок коронавірусної хвороби. За минулий тиждень від ускладнень коронавірусу померло 16 людей, тижнем раніше – 14. Тривалий час ми спостерігаємо низький рівень діагностики. Тобто людина звертається до лікаря лише тоді, коли вже потребує госпіталізації Більше випадків захворювання фіксуємо там, де умовно безпечніше, оскільки там пацієнти частіше звертаються до лікарів за наявності симптомів гострої респіраторної вірусної хвороби Що рекомендують фахівці?...
22 Серпня, 2022 р., 11:03
    Відділ соціального захисту та охорони здоров"я Війтівецької сільської ради повідомляє, що внутрішньо переміщенні особи, які подавали заяви через Дію до 30 квітня 2022 р. та не отримали допомогу, зможуть додатково звернутися із заявою до органу соціального захисту населення та отримати виплату. Відповідне рішення прийнято 18 серпня 2022 року на засіданні Уряду України. Алгоритм дій наступний: ВПО необхідно прийти до місцевого органу соцзахисту населення до 1 жовтня 2022 року, подати відповідну заяву надавши при цьому  додаткову інформацію, збережену на носіях, що підтверджує факт подання заяви через застосунок Дія. Допомога буде призначена протягом 10 робочих днів із дня надходження заяви. 
22 Серпня, 2022 р., 10:45
   Непоодинокими є випадки, коли батьки розлучаються або рoзхoдятьcя та не можуть визначитися, з ким залишиться проживати дитина. Батьки не можуть дoмoвитиcя між собою, вихoдячи з інтереcів дитини, чим спричиняють їй тяжкі душевні хвилювання. Хтo має право вирішувати питання прo визначення міcця прoживання дитини? Роз'яснює служба у справах дітей Війтівецької сільської ради...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь