Новини

28 Вересня, 2022 р., 08:14
Як повідомляє Урядовий портал, на Вінниччині запрацював регіональний Центр Уповноваженого зі зниклих безвісти. Зв’язатися з регіональним координаторам у Вінницькій області можна за телефоном +380 93 57 00 601 (Марія Довжик) або через гарячу лінію за номером – 0 800 339 247. Крім цього, повідомити про зниклих осіб можна безпосередньо Уповноваженому: (099) 792-01-26. Що стосується вихідних днів, то повідомлення можна надсилати у Viber і Telegram за номером телефону: (095) 896-04-21.
28 Вересня, 2022 р., 07:43
   Напередодні опалювального сезону АТ «Вінницягаз» та Центр безпеки громадян закликає усіх споживачів Війтівецької територіальної громади дотримуватися правил безпеки під час використання газу у побуті. За інформацією газовиків у поточному році аварійно-диспетчерська служба компанії виконала понад 10 тис. заявок за номером 104. Щоб уникнути нещасних випадків та аварійних ситуацій, дотримуйтесь наступних правил:..
27 Вересня, 2022 р., 16:17
   З 1 вересня 2022 року  на території Війтівецької  сільської територіальної громади проводиться  Всеукраїнський профілактичний рейд «Урок»,  з метою надання дітям з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, дітям, які переміщені (евакуйовані) з тимчасово окупованих територій або районів ведення бойових дій адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку, неохоплених навчанням на початок учбового періоду, усунення причин та умов виникнення цього явища, соціального захисту дітей, запобігання їх бездоглядності та безпритульності. Службою у справах дітей Війтівецької сільської ради спільно з представниками КЗ «Центр надання соціальних послуг»  та поліцейським офіцером громади, відвідано та перевірено умови проживання 27 сімей, з метою виявлення дітей, які не приступили до занять з 1 вересня 2022 року. З батьками та дітьми, схильними пропускати уроки, проведено профілактичні бесіди щодо недопущення відсутності дітей у школі без поважної причини. Батькам також наголошено, що чинне законодавство передбачає реальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків та байдуже ставлення до виховання дітей.
27 Вересня, 2022 р., 12:41
  Шахраї безжально користуються скрутним становищем українців під час війни і продовжують пропонувати фейкові виплати. Цього разу йдеться про нібито соціальну допомогу від НБУ. Так, у соцмережах з’являються повідомлення, в яких шахраї стверджують, що Національний банк України нібито проводить благодійну акцію разом із фондом «Твоя опора» – всім українцям виплачується «соціально-індивідуальна виплата». Для заповнення заявки на виплату такої допомоги зловмисники пропонують перейти в шахрайський чат-бот. Наголошуємо, що Національний банк не здійснює жодних соціальних виплат!...
27 Вересня, 2022 р., 12:14
       КНП "Війтівецький центр первинної медико санітарної додопомоги" пропонує мешканцям Війтівецької територіальної громади зробити вакцинацію від COVID-19, особливо людям із хронічними захворюваннями. Тож якщо у вас чи ваших близьких є гіпертонія, діабет, астма, онко- або аутоімунне захворювання, ВІЛ, гепатит, інша хронічна хвороба, вам потрібен захист від COVID-19, який дає вакцинація. Щеплення може захистити вас від інфікування або суттєво полегшити перебіг хвороби. Перед вакцинацією варто проконсультуватися з вашим лікарем, а перед самим щепленням – повідомити медичного працівника, який робить укол, про хронічні захворювання. Безпечність вакцинації доведена...
26 Вересня, 2022 р., 16:58
   ВСП  Хмільницький РВ  ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» повідомляє, що станом на 26 вересня 2022 року у Хмільницькому  районі у  визначених точках контролю якості водопостачання  населення   дослідження свідчать, що за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками суттєвих відхилень від норми не зафіксовано (за останній тиждень досліджено 120  проб води). У воді відкритих водойм - холерний вібріон не виявлено. Стабільним та безпечним залишається радіаційний фон. Його показники по району відповідають фоновим рівням для нашої місцевості, перевищень природного радіаційного фону не зафіксовано. Дані моніторингу та оцінки якості атмосферного повітря в межах району свідчать про відсутність загрози для здоров’я та життя мешканців. Епідемічна ситуація стосовно захворюваності на гострі кишкові інфекції в районі відповідає фоновим рівням, по COVID-19  - відмічається зростання, за останній тиждень зареєстровано 48 лабораторно підтверджених випадки COVID-19  (проти  23 за минулий тиждень), із числа захворівши 10 дітей віком: 3,  4, 10 місяці, 1 рік, 2,  4, 5, 7, 10,  13  років та 1 медпрацівник. В разі відхилення будь-якого показника від норми – населення буде проінформовано негайно!
23 Вересня, 2022 р., 15:53
  Шановні вихователі і працівники дошкільних закладів Війтівецької територіальної громади! Сердечно вітаю вас з професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля! Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти громади за щоденну самовідданість, благородну любов і турботу, служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Адже саме ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей. Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаю кожному з вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, миру, любові та злагоди! З повагою, сільський голова Станіслава Ядвіжина.
23 Вересня, 2022 р., 15:41
23 вересня 2022 року в приміщенні Війтівецької сільської ради відбулося засідання номінаційного комітету для координації процесу організації виконання громадського бюджету Війтівецької сільської  територіальної громади.  На конкурс громадського бюджету надійшло три проекти:..
23 Вересня, 2022 р., 11:27
23 вересня, під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулася чергова сесія Війтівецької сільської ради 8 скликання. Депутатами було розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади. Зокрема, затверджено оновлений перелік адміністративних послуг, які надаватиме орган місцевого самоврядування, а також положення про публічні електронні консультації  з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування у Війтівецькій територіальній громаді. Також, було внесено зміни до положень про окремі виконавчі органи сільської ради та розглянуто питання у сфері управління комунальною власністю. З усіх питань порядку денного сільською радою прийнято відповідні рішення.
21 Вересня, 2022 р., 12:41
   День миру відзначають у всьому світі із 1982 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН, як День всесвітньої відмови від насильства і вогню.  Сьогодні, коли в  нашій країні лунають постріли та проливається людська кров, відзначення Дня миру є особливо символічним. З метою підтримки ідей, що стали основою відзначення Дня миру, у Війтівецькій територіальній громаді, за ініціативи керівника місцевої публічної бібліотеки Марії Вонхольської  21 вересня відбулася символічна акція «Голуб миру», в якій взяли участь учні місцевих шкіл, працівники публічної бібліотеки та сільської ради.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь