Новини

22 Серпня, 2022 р., 10:40
     ВСП  Хмільницький РВ  ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» повідомляє, що станом на 22 серпня 2022 року у Хмільницькому  районі у визначених точках контролю якості водопостачання населення   дослідження свідчать, що за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками суттєвих відхилень від норми не зафіксовано (за останній тиждень досліджено 121 проба води). У воді відкритих водойм - холерний вібріон не виявлено. Стабільним та безпечним залишається радіаційний фон. Його показники по району відповідають фоновим рівням для нашої місцевості, перевищень природного радіаційного фону не зафіксовано. Дані моніторингу та оцінки якості атмосферного повітря в межах району свідчать про відсутність загрози для здоров’я та життя мешканців. Епідемічна ситуація стосовно захворюваності на гострі кишкові інфекції в районі відповідає фоновим рівням, по COVID-19  - відмічається зростання, за останній тиждень зареєстровано 12 лабораторно підтверджених випадки, із них 1 дитина 5 місяців. В разі відхилення будь-якого показника від норми – населення буде проінформовано негайно!
22 Серпня, 2022 р., 09:13
    Шановні друзі, вітаю з 31-ою річницею Незалежності нашої держави! Українці пройшли суворі випробування, щоб створити власну державу та стати господарями на своїй землі.  Зараз Україна переживає найбільш складний період з моменту здобуття Незалежності - в умовах повномасштабної російської агресії ми захищаємо свій вибір жити вільно в своєму домі.  Сьогодні ми стали згуртованішими та сильнішими ніж учора. Ми – народ, який не можна поневолити чи зламати! З нами – правда!  Перемоги та миру – нашій незалежній Україні! Щасливої долі на рідній землі – кожному з нас!
22 Серпня, 2022 р., 09:09
   Коли діти повертаються за парти під час війни, головна умова – безпека всіх учасників навчального процесу. Проте важливо пам’ятати і про ще один вагомий чинник, що сприятиме продуктивному навчанню та ефективному засвоєнню знань, – здоров’я. Першокласники перед зарахуванням до школи повинні пройти комплексний медичний огляд, зокрема й у вузьких спеціалістів. Перед зарахуванням їхні батьки мають надати медичному працівнику школи дві довідки:..
20 Серпня, 2022 р., 09:18
    Поранення, переливання неперевіреної крові та сексуальне насильство, які, на жаль, мають місце в Україні із початком повномасштабного вторгнення російської армії, підвищують ризик інфікування вірусними гепатитами В і С. Унаслідок незахищених статевих контактів, особливо тих, які супроводжуються насильством, пошкодженням або зісковзуванням презервативу, через їхню травматичність ризик інфікування зростає. Також йдеться про інші ризиковані ситуації, ми маємо на увазі і контакти під час професійної діяльності: медичні працівники, військовослужбовці, рятувальники можуть мати поранення або мати контакт з кров’ю та іншими біологічними рідинами людей із невідомим щодо інфекцій статусом. Також збільшується кількість оперативних втручань і не завжди вони можуть надаватись у належних умовах, що може призвести до збільшення ризику інфікування вірусними гепатитами...
19 Серпня, 2022 р., 09:09
      У відповідності до рішення Війтівецької сільської ради №334 від 31 серпня 2021 року, щорічно у третю п’ятницю серпня, відзначається День Війтівецької територіальної громади. Усвідомлюючи необхідність творення нових традицій та цінностей органом місцевого самоврядування було свого часу попередньо опрацьовано та затверджено офіційну символіку громади, а саме герб та прапор, як  невід’ємні геральдичні  атрибути, які супроводжуватимуть її поступ на роки. Прийняття офіційної символіки    вдало поєднано  місцевими обранцями у часі із запровадженням нової місцевої традиції – відзначення Дня Війтівецької сільської територіальної громади. Тож на сьогодні наша громада, як єдина дружня родина має у календарі важливих життєвих дат свій День.
18 Серпня, 2022 р., 18:02
 Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий. Тому бізнесу потрібно працювати там, де це можливо. Пропонуємо добірку держпослуг для теперішніх і майбутніх підприємців, які допоможуть вам розпочати або продовжити власну справу...
18 Серпня, 2022 р., 17:27
Наше житло — не такий захищений і безпечний притулок, як ми вважаємо за звичкою. І мова зовсім не про погане електричне устаткування чи електроприлади, а про не менш серйозні джерела небезпеки для здоров'я — нові меблі з ДСП, МДФ і подібних матеріалів, які виділяють токсичні речовини. Багато оздоблювальних матеріалів: вікна і стелі з ПВХ, деякі види шпалер, покриття для підлоги, плінтуси. Все це може виділяти токсичні речовини протягом тривалого періоду часу...
18 Серпня, 2022 р., 09:24
  Шановні мешканці Війтівецької громади! Повідомляємо, що поховання загиблого воїна Паламарчука В'ячеслава Васильовича відбудеться 18 серпня у селі Качанівка. Об 11.00 год. - заупокійний молебень за місцем проживання покійного. Об 11.30 год.перехід до храму в с.Качанівка. Об 12.30 год.проводи до кладовища в с. Качанівка. Об 13.00 год.мітинг-реквієм, прощання з Героєм. Просимо вшанувати пам'ять загиблого захисника України. Вічна пам'ять Герою!
17 Серпня, 2022 р., 16:33
 Безпілотні літальні апарати допомагають нашим військовим завчасно відстежувати окупантів та рятувати тисячі захисників. Але їхня кількість значно менша, ніж потрібно на фронті. Тому для посилення української армії Генштаб Збройних Сил України, Міністерство цифрової трансформації та UNITED24 реалізують проєкт «Армія дронів». Це комплексна програма, що включає системну закупівлю дронів, їх ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів.  Як долучитися до збору дронів?..
17 Серпня, 2022 р., 16:31
      Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у четвер, 18.08.2022 р.  у зв"язку із виконанням ремонтних робіт, з 09.00 до 16.00 години, буде відключено електроенергію у селі Війтівці по вулицях І.Франка, Пушкіна, Робітнича, Радгоспна. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь