Новини

17 Серпня, 2022 р., 12:32
   Якщо людина не належить до групи ризику та не має 60 років – наразі робити другу бустерну дозу щеплення проти COVID-19 не рекомендовано. Нагадаємо, до груп ризику, яким рекомендований другий бустер, належать:..
16 Серпня, 2022 р., 12:38
    Відповідно до статті 12 Закону України «Про центральні органи виконавчої влади» з 9 липня 2021 року у Вінницькій області функціонує Головне управління Національної соціальної сервісної служби у Вінницькій області, основним завданням якого є реалізація державної політики у сфері здійснення державного контролю за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальної підтримки (державна допомога, пільги, житлові субсидії та інші виплати, що здійснюються за рахунок коштів державного бюджету), використанням коштів державного бюджету, виділених для надання соціальної підтримки, зокрема під час проведення перерахунку її розмірів у разі встановлення фатів надмірної вплати коштів або надання її з порушенням законодавства та  нагляд за дотриманням прав дітей...
16 Серпня, 2022 р., 11:01
 Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади! Нашу громаду  в черговий раз сколихнула трагічна звістка. У боях з російським агресором  загинув наш земляк Паламарчук В’ячеслав Васильович, мешканець села Качанівка. Вірний військовій присязі, виявивши стійкість та мужність воїн Паламарчук В’ячеслав Васильович  загинув 13 серпня 2022 року у боях за   місто Бахмут Донецької області.  Війтівецька сільська  рада, уся територіальна громада  висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя - Захисника України. Разом  з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі.  Нажаль, ненависний ворог забирає життя кращих синів України.  Через об’єктивні причини про день, час та місце поховання Паламарчука  В’ячеслава Васильовича громаду буде повідомлено додатково. Вічна шана і пам’ять воїнам, патріотам, захисникам рідної землі. Герої не вмирають ! Слава Україні! Слава її захисникам!
15 Серпня, 2022 р., 16:56
    В літні місяці сильна спека в Україні чергується із грозами і супроводжується  блискавками, які  можуть становити небезпеку для життя людини та її майна.  Ураження блискавкою можливе у випадку перебування людини як під відкритим небом, так і в закритому приміщенні. Якщо ви знаходитися в приміщенні – негайно зачиніть усі двері, кватирки, вікна і відійдіть подалі від них. Також тримайтеся на відстані від електроприладів, труб, взагалі будь-яких металевих речей. Утримайтеся від  дзвінків по телефону. Перебуваючи під час грози на відкритій місцевості варто прийняти найбезпечніше положення тіла – присісти навпочіпки, ноги разом, голова до колін. Якщо недалеко є кущі – заховайтеся під ними. Дуже часто жертвами блискавки стають предмети, що стоять окремо (напр., дерево, будівля), тому уникайте їх. Небезпечно перебувати біля води, яка є відмінним провідником струму. Під час грози заборонено  бігати і метушитися, пересуватися щільною групою, перебувати біля вогню або багаття. Якщо гроза почалася під час Вашого руху на велосипеді чи мотоциклі — зупиніться  і перечекайте грозу якнайдалі від транспортних засобів. Коли ж ви знаходитеся в автомобілі, небезпека вам не загрожує. Але не забудьте зняти всі металеві антени з поверхні машини, які можуть притягувати розряди...
12 Серпня, 2022 р., 16:10
   Зміна постачальників газу не впливає на порядок надання та оплати послуги розподілу газу АТ «Вінницягаз». Оплату послуги розподілу газу, як і раніше, потрібно здійснювати до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто за серпень до 20 серпня.  Оберіть зручний для Вас спосіб оплати:..
12 Серпня, 2022 р., 11:09
    Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у понеділок, 15.08.2022 р.  у зв"язку із виконанням ремонтних робіт, з 09.00 до 16.00 години, буде відключено електроенергію у селі Війтівці по вулицях Жданова, Зої Космодемянської, Кармелюка, Лесі Українки, Грушевського, Коцюбинського. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
12 Серпня, 2022 р., 09:54
   Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області повідомляє, щодо виявлення бамбуку (несанкціонованого) у 3 товарах пластикового кухонного посуду, що експортувався з Іспанії (постачальник” МІСТО CATAL IMPORTACIONES, SL, Ctm. Huercal Overa, s/n Pulpi (Almeria), 04640, Spain) до України (замовник: Eurosouvenir).. Прохання до мешканців Війтівецької громади врахувати вказану інформацію. 
11 Серпня, 2022 р., 16:54
1 серпня стартувала благодійна акція зі збору монет «Смілива гривня». Це благодійна ініціатива, мета якої – об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. Акція триватиме до 31 жовтня 2022 року. Які монети можна здавати?...
10 Серпня, 2022 р., 16:12
     Вчора розпочався прийом заявок від майбутніх студентів IT-спеціальностей у межах IT Generation. Сайт відвідало понад 64 000 користувачів, що свідчить про великий інтерес до ІТ-освіти. Щоб надати відповіді на всі запитання про проєкт, Мінцифри запустили гарячу лінію. Ви зможете отримати консультацію про:.. школи та спеціальності подання заявки отримання стипендії формат навчання Номер гарячої лінії — 0 800 505 678 Графік роботи щодня: з 9:00 до 21:00. Дзвінки з телефонів українських мобільних операторів безоплатні. Гаряча лінія IT Generation стала можливою завдяки партнерству з Укртелеком за підтримки Vodafone Ukraine, Kyivstar, lifecell та 3mob - вигідний мобільний 3G зв’язок.
10 Серпня, 2022 р., 16:07
   Державна служба з надзвичайних ситуацій щодня знешкоджує міни, снаряди, бомби, які лишили після себе окупанти. Щоб допомогти нашим розмінувальникам швидше ліквідувати небезпечні знахідки, ми розширили функціонал чатбота єВорог і додали нову опцію — повідомити ДСНС про вибухонебезпечні предмети. Тепер долучитися до розмінування України можна за кілька кліків, авторизувавшись у чатботі єВорог. Як повідомити про міни в єВорог?...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь