Новини

05 Вересня, 2022 р., 11:56
    ВСП  Хмільницький РВ  ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» повідомляє, що станом 5 вересня 2022 року в Хмільницькому районі у визначених точках контролю якості водопостачання населення   дослідження свідчать, що за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками суттєвих відхилень від норми не зафіксовано (за останній тиждень досліджено 117 проб води). У воді відкритих водойм - холерний вібріон не виявлено. Стабільним та безпечним залишається радіаційний фон. Його показники по району відповідають фоновим рівням для нашої місцевості, перевищень природного радіаційного фону не зафіксовано. Дані моніторингу та оцінки якості атмосферного повітря в межах району свідчать про відсутність загрози для здоров’я та життя мешканців. Епідемічна ситуація стосовно захворюваності на гострі кишкові інфекції в районі відповідає фоновим рівням, по COVID-19  - відмічається зростання, за останній тиждень зареєстровано 11 лабораторно підтверджених випадки, із них 1 дитина 2 роки.  В разі відхилення будь-якого показника від норми – населення буде проінформовано негайно!
04 Вересня, 2022 р., 17:54
  Державна служба з надзвичайних ситуацій проводить на базі мережі операторів мобільного зв"язку заходи щодо реалізації проєкту з оперативного інформування населення про можливі загрози з використанням технології Cellbroadcast та інформує про те, що у період з 07 вересня 2022 р. по 10 жовтня 2022 р. близько 12 години кожного понеділка, середи та п"ятниці на території Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано- Франківської, Київської, Закарпатської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей на мобільні телефони абонентів мобільного зв"язку "Київстар", "Водафон" та Лайфселл"  будуть відправлятись тестові інформаційні повідомлення. Прохання до громадян врахувати вказану інформацію.
01 Вересня, 2022 р., 11:00
   12 серпня 2022 року Міністерство аграрної політики та продовольства України відкрило для реєстрації єдину онлайн платформу для підтримки агровиробників – Державний аграрний реєстр або ДАР (dar.gov.ua). ДАР працює подібно до реєстрів сільгоспвиробників, які існують у всіх країнах-членах ЄС. Виробники сільськогосподарської продукції, зареєстровані в ДАР, зможуть подати заявку на отримання державних субсидій, цільових, субсидованих кредитних програм, а також технічної та гуманітарної допомоги від ЄС та інших міжнародних донорів. Починаючи з 1 вересня 2022 року у ДАР відкривається прийом заявок в рамках нової програми допомоги малим агровиробникам на загальну суму понад 1,5 млрд. грн. 16 серпня 2022 року Кабінет Міністрів України затвердив відповідний Порядок використання коштів. Покрокова інструкції реєстрації в ДАР та інші інформаційні матеріали про ДАР за посиланням: https://cutt.ly/RXWJA4M. У разі виникнення запитань, просимо звертатись до відповідального експерта Світового банку Сергія Замідри 0967999080, zamidra@gmail.com.
01 Вересня, 2022 р., 10:07
  Дорогі учні, шановні освітяни, батьки! Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року! Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, цікавої і часто нелегкої дороги – дороги до знань. Особливо хочу привітати зі святом дорогих першокласників. Нехай перші ваші кроки дорогою знань стануть міцною основою подальшого навчання. Усім, хто в цей День розпочинає здобувати знання у школі, бажаю успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги. Нехай цей день запам'ятається вам тільки довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами, а у школах на перервах звучить дзвінкий сміх, а не сигнали повітряної тривоги. Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Зичу всім миру і злагоди, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Нехай підґрунтям щасливого життя  будуть міцне здоров’я, особисте щастя, терпіння і мудрість, натхненна думка та щирі почуття.  З Днем знань, з новим навчальним роком! З повагою, Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина
01 Вересня, 2022 р., 09:21
     Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у п"ятницю , 02.09.2022 р.  у зв"язку із виконанням планових ремонтних робіт, з 08.00 до 16.00 години, буде відключено електроенергію у селі Війтівці по вулиці Пушкіна. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
30 Серпня, 2022 р., 15:55
     З 29 серпня 2022 року, в електронних кабінетах вступників на сайті vstup.edbo.gov.ua з'явились рекомендації для зарахування на бюджет до закладів вищої освіти. Загалом їх отримали понад 67 тис. осіб для вступу на молодшого бакалавра, бакалавра (магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування), зокрема за квотою-2. Розподіл місць відбувся за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Рекомендація надається лише на одне бюджетне місце, за однією заявою. Про це повідомили у  Міністерстві освіти і науки України. У своїх електронних кабінетах вступники можуть дізнатися, чи отримали вони рекомендації на бюджет: навпроти відповідної заяви статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)». Для зарахування на бюджет такі вступники мають до 18-ї години 2 вересня виконати вимоги до зарахування. Докладніше: bit.ly/3QYf3IS #Вступ2022
30 Серпня, 2022 р., 15:47
Заклади освіти Війтівецької територіальної громади провели облаштування  найпростіших укриттів для безпеки учнів і педагогів під час навчального процесу,  згідно рекомендацій наданих Державною службою з надзвичайних ситуацій та Міністерством внутрішніх справ України. Освітянами виконано значний обсяг роботи. В період літніх канікул для моніторингу ситуації  із облаштуванням укриттів у громаді була створена і працювала спеціальна комісія до складу якої окрім місцевих представників  було залучено фахівців Хмільницького районного управління ГУ Держспоживслужби у Вінницькій області, Державної служби з надзвичайних ситуацій та відділення Національної поліції. Комісійна перевірка виявила досить якісну підготовку та облаштування об’єктів, як наслідок, комісією було рекомендовано їх використання як найпростіші укриття під час організації учбового процесу у новому навчальному році. Зокрема, йдеться про укриття в 5 закладах загальної середньої освіти та в одному закладі дошкільної освіти, це щколи у селах Війтівці, Качанівка, Марянівка, Торчин,Терешпіль, а також дитячий садок у селі Війтівці.  Щодо інших освітніх закладів,  у яких через об’єктивні причини неможливо організувати укриття, то їх режим і графік роботи буде визначено окремим рішенням органу управління галуззю освіти у громаді.
27 Серпня, 2022 р., 19:03
    26 серпня у приміщенні Центру активності громадян Війтівецької територіальної громади відбулася зустріч відповідальних працівників сільської ради із представниками гуманітарної організації «INTERSOS». У громаду завітали менеджер організації Анастасія Ланова, соціальна фахівчиня мобільної команди Олена Стебліна та фахівчиня з психо – соціальної підтримки Тетяна Шевчук. На зустрічі було презентовано напрямки роботи організації та обговорено майбутню співпрацю із Війтівецькою громадою. Попередньо домовлено, що у громаді працюватиме мобільна команда фахівців, які надаватимуть допомогу внутрішньо переміщеним особам, а за необхідності  і місцевим мешканцям. Зокрема йдеться про надання послуг з інформування, індивідуального консультування та проведення групових заходів з психосоціальної підтримки для внутрішньо переміщених осіб та вразливих категорій населення у громаді. Варто зауважити, що гуманітарна організація INTERSOS заснована в Італії 1992 року. В Україні вона розпочала свою роботу з березня 2022 року та допомагає ВПО та вразливим групам населення, які страждають від кризи. Тож невдовзі у Війтівецькій громаді запрацює ще один напрямок важливої соціальної роботи.
26 Серпня, 2022 р., 12:34
 26 серпня відбулася чергова 34 сесія Війтівецької сільської ради 8 скликання. Депутати сільської ради розглянули звіт про хід виконання бюджету Війтівецької сільської ради, внесли окремі зміни до Статуту Війтівецької сільської територіальної громади, затвердили нову редакцію Статуту Війтівецького центру первинної медико - санітарної допомоги, а також розглянули звернення громадян із земельних питань. З усіх питань порядку денного сесії було прийнято відповідні рішення.
25 Серпня, 2022 р., 15:57
  Український ринок праці поступово відновлюється — компанії повертаються чи релокуються, відкриваються нові бізнеси та справи. Ділимося добіркою найактуальніших держпослуг для тих, хто ще шукає своє місце та фінансовий тил. Організаційні моменти:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь