Новини

06 Жовтня, 2022 р., 12:04
  Розпочинається набір учасників на третій потік Всеукраїнського онлайн-проєкту «Єдина Україна». Проєкт «Єдина Україна» – це Всеукраїнська акція, започаткована  Міністерством молоді та спорту України спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії Незалежності України. Цільовою аудиторією заходу є населення країни, яке прагне усвідомити основні цінності існування української нації, підвищити власний рівень знань про багатовікову історію, важливі події та персоналії українського державотворення. Проведення акції планується з 17 по 30 жовтня 2022 року через безкоштовні просвітницькі лекції в онлайн режимі. Програма заходу містить лекційні заняття, тренінги, інші форми взаємодії, та спрямована на формування української громадянської ідентичності у населення на основі суспільно-державних (національних) цінностей (самобутність, воля, соборність, гідність). Основними завданнями заходу є:..
06 Жовтня, 2022 р., 11:21
 В Україні запустили онлайн-платформу (http://svidok.org), де кожен українець може поділитись своїм воєнним досвідом. Думки, світлини з рідних міст та спогади. Як це зробити?... 1. Переходьте на svidok.org; 2. Проходьте швидку реєстрацію; 3. Запишіть свій особистий досвід; 4. Дозвольте публічний доступ до своїх історій.
04 Жовтня, 2022 р., 15:50
    Кожен українець має змогу потрапити до лікаря, незалежно від місця перебування та наявності декларації.  Перелік безкоштовних послуг, на які має право кожен пацієнт такий:..
04 Жовтня, 2022 р., 12:27
Шановні мешканці громади ! З 03.10.2022 року по 17.10.2022 року триває голосування на підтримку проектів, реалізація яких передбачена у 2023 році у рамках громадського бюджету у Війтівецькій сільській раді Хмільницького району Вінницької  області. Віддати свій голос ви можете особисто у пунктах для голосування за адресами:..
03 Жовтня, 2022 р., 17:21
    3 жовтня Війтівецьку територіальну громади відвідали представники Швейцарської Конфедерації, які є партнерами Фонду Східна Європа у реалізації Програми EGAP з цифровізації  та власне представники цього Фонду в Україні. Нагадаємо, що заходи Програми у нашій громаді реалізуються сільською радою у співпраці із незмінним надійним партнером ТОВ «Хмільницьке» Агропромхолдингу «Астарта Київ». У Центрі активності громадян сільський голова Станіслава Ядвіжина під час зустрічі розповіла гостям про хід реалізації заходів Програми у Війтівецькій громаді та відповіла на численні запитання. На завершення  гості отримали позитивні емоції від спілкування із керівником Центру активності громадян Марією Вонхольською, яка проінформувала про роботу Центру та продемонструвала вироби, які виготовляють учасники Центру, наші дорослі та юні майстри, а саме тематичні українські оберіги. Варто зауважити, що активну участь у цій роботі беруть особи, які знайшли прихисток у нашій громаді в період війни, зокрема Тамара Абрамова, натхненний учасник цього процесу із міста Токмак Запорізької області. Саме з її рук гості отримали цікаві подарунки на згадку про відвідини Війтівецької громади.
30 Вересня, 2022 р., 16:59
Шановні працівники та ветерани освітянської ниви Війтівецької громади ! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівника освіти! Це свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїм життєвим і професійними перемогами. Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта Війтівецької територіальної громади постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Освітяни завжди були і залишаються  головним світочем  у житті дітей, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань. Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили знання вчителя – провідника вічних цінностей. Шановні освітяни! Бажаю, щоб доброта ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів, вихованців щодня тільки множилась. Нехай завжди вас зігріває пошана ваших вихованців та їхніх батьків. Творчого натхнення, міцного здоров’я, добра, злагоди і нехай вам вдаються найсміливіші задуми та збуваються педагогічні та життєві плани. З повагою, Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина.
30 Вересня, 2022 р., 16:55
  Щорічно 30 вересня в Україні відзначається свято – День усиновлення, яке встановлено Указом Президента України у 2008 році. Тож, сьогодні  у приміщенні Центру активності громадян було проведено святковий захід, організований службою у справах дітей сільської ради. Присутніх в залі опікунів, піклувальників, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування привітала заступник сільського голови  з питань діяльності виконавчих органів Гамак Любов Григорівна. За вагомий особистий  внесок у розвиток сімейних форм виховання дітей та з нагоди Дня усиновлення опікунам та піклувальникам були вручені подяки та солодкі подарунки.
30 Вересня, 2022 р., 12:33
   Шановні працівники публічної бібліотеки Війтівецької територіальної громади ! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. Сьогодні книгозбірні громади – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток громадянського суспільства. Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є ви, наші бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного.  Бажаємо вам, шановні, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі. Зі святом!
30 Вересня, 2022 р., 09:05
   Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники Війтівецької громади, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня усиновлення! Усиновлення дитини – благородна, свята справа. Символічно, що цей день припадає на велике православне свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Сьогодні захист прав та інтересів дітей є одним із пріоритетів державної політики України. Але турбота держави ніколи не зможе замінити домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійного батьківського плеча, бо саме в сім’ї закладаються основи фізичного і духовного здоров’я дитини, формуються її життєві цінності. Висловлюємо велику вдячність всім, хто небайдужий до дитячої долі, усім, хто щодня допомагає дітям знайти свою сім’ю, дарує віру та надію на краще майбутнє. Хай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, а життя буде безхмарним та заможним. Нехай прийняте вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у вашому житті! Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцного довголіття власної родини! З повагою, сільський голова Станіслава Ядвіжина.
29 Вересня, 2022 р., 11:35
              День усиновлення порівняно молоде свято. Вперше в Україні воно відзначається з 2009 року відповідно до Указу Президента України Віктора Ющенка В Указі наголошується суспільна значущість усиновлення і удочеріння у забезпеченні права кожної дитини на виховання в сім’ї. Тепер День усиновлення відзначається щорічно 30 вересня. Мета цього свята полягає в підтримці та розвитку національного усиновлення. На сьогоднішній день в громаді проживає 6 сімей опікунів, піклувальників в яких виховується 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це немало, проте залишається ще безліч дітей, які потребують  родинного тепла та  турботи. З початку 2009 року,  з метою підтримки інституту опікунства та усиновлення запроваджено новий вид грошової допомоги у разі усиновлення дитини. Матеріальна підтримка сімей нашою державою важлива, проте не варто забувати, що діти насамперед мають потребу в теплоті  сімейного вогнища. А це вже повною мірою лягає на плечі прийомних батьків, які покладають на себе ці святі обов’язки. Починаючи з 2005 року в Україні розпочато реформування державної системи захисту прав дітей, основними напрямками якої є розвиток сімейних форм виховання дітей, що не мають батьківської опіки, зокрема національного усиновлення, створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, реформування державної системи влаштування таких дітей, підтримка сімей, які знаходяться в складних життєвих обставинах, створення умов для реінтеграції дітей в сімейне оточення. Вказані сімейні форми є тимчасовою формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Метою створення прийомної сім’ї та дитячого будинку сімейного типу є забезпечення належних умов для виховання в сімейному оточенні дітей, які не мають піклування батьків... 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь