Новини

13 Жовтня, 2022 р., 16:29
   У Війтівецькій територіальній громаді, за ініціативи сільського голови Станіслави Ядвіжиної та підтримки партнерів із ТОВ «Хмільницьке» в переддень свята Покрови та Дня Захисників та Захисниць України відповідальні працівники сільської ради, місцевої соціальної служби та старости старостинських округів відвідали сім’ї мешканців громади, які захищають Вітчизну. Під час спілкування громадяни отримали продуктові набори та мали можливість озвучити свої проблемні питання. Варто зауважити, що у Війтівецькій громаді відповідна соціальна робота із вказаною категорією громадян перебуває на контролі сільської ради та проводиться постійно. Велику допомогу у її проведенні надає надійний соціальний партнер ТОВ «Хмільницьке».
13 Жовтня, 2022 р., 15:40
Відокремлений  структурний  підрозділ  Хмільницький РВ ДУ «Вінницький ОЦКПХ  МОЗ  України»  та Центр безпеки громадян Війтівецької територіальної громади інформує. За останні три дні в Хмільницькому районі зареєстровано 2 випадки отруєння грибами. Потерпілі 21 та 52 річні жителі м. Хмільника, які споживали консервовані опеньки. Потерпілі госпіталізовані в відділення анестезіології та інтенсивної терапії  КНП «Хмільницька ЦЛ», стан їх середньої важкості. Загалом по Вінницькій області з початку року від отруєнь грибами потерпіло - 14 осіб з них 3 дитини. Найчастіше причиною отруєння стає вживання різних видів дикорослих грибів (рядовки, сироїжки, підосиновики, печериці, опеньки, маслюки тощо), як свіжих  приготовлених з порушенням термічної обробки (лише відварені, або лише обсмажені), сушених (без термічної обробки), так і маринованих. Гриби є доволі специфічним продуктом, що містить значну кількість азотистих речовин, зокрема білків, а також жирів, вуглеводів, деякі вітаміни (В1, РР), мінеральні речовини (зокрема фосфор). Клітковина хітин, що входить до їхнього складу, майже не перетравлюється у шлунково-кишковому тракті, тому гриби вважають «важкою» їжею...
12 Жовтня, 2022 р., 09:42
 За інформацією Вінницької обласної військової адміністрації після повітряних ударів рашистів по об’єктам енергоінфраструктури області 11 жовтня, є серйозні руйнування. 242 населених пунктів залишились без світла. Очільник ОВА Сергій Борзов закликав мешканців Вінниччини поставитись до ситуації із розуміннями, адже це вимушені тимчасові обмеження. За словами очільника області, економія потрібна, щоб могли працювали лікарні, соціальні заклади. Інакше «Вінницяобленерго» буде вимушено ввести графіки аварійних відключень. Наразі всі служби працюють над відновленням  енергопостачання на Вінниччині. Тож, Війтівецька сільська рада, у свою чергу, звертається до мешканців громади з проханням дослухатись до рекомендацій щодо економії електроенергії та допомогти уникнути віялових відключень. Ми вистоїмо! Слава Україні!
10 Жовтня, 2022 р., 16:02
  Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади! До мешканців Вінницької області звертається обласна військова адміністрація з проханням сьогодні, з 17.00 до 22.00 години максимально обмежити споживання електроенергії у побуті, на виробництвах тощо. Такі дії свідомих українців допоможуть стабільно пройти період максимальної напруги на енергосистему України. 
10 Жовтня, 2022 р., 15:53
  Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади! Нашу громаду  вчергове сколихнула трагічна звістка. У боях з російським агресором  загинув наш земляк Постернак Андрій Степанович, мешканець села Марянівка. З початком вторгнення росії на українські землі Андрій пішов воювати добровольцем. Вірний військовій присязі, виявивши стійкість та мужність воїн Постернак Андрій Степанович загинув  7 жовтня 2022 року у стрілковому бою на напрямку Покровське - Бахмут. Війтівецька сільська  рада, уся територіальна громада  висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого Героя - Захисника України. Разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі. Нажаль, ненависний ворог забирає життя кращих синів України. Через об’єктивні причини про день та час поховання Постернака Андрія Степановича буде повідомлено додатково. Вічна шана і пам’ять воїнам, патріотам, Захисникам рідної землі. Герої не вмирають ! Слава Україні! Слава її захисникам!
10 Жовтня, 2022 р., 12:19
  Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу, 12.10.2022 р.  у зв"язку із виконанням планових ремонтних робіт, з 08.00 до 17.00 години, буде відключено електроенергію у селі Сулківка  по вулиці Тичини 10,11,15,19,6,6А,7,8,9.  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
10 Жовтня, 2022 р., 12:12
  Вінницька обласна військова адміністрація попереджає про можливі відключення від електроенергії та водопостачання мешканців області в наслідок ракетних обстрілів у понеділок 10 жовтня.  Жителям області варто зарядити телефони та бути готовими до перебоїв в роботі мобільного зв’язку та інтернету. Рашисти намагаються атакувати критичну інфраструктуру, це не остання ракетна атака сьогодні -  зазначено в повідомленні. 
10 Жовтня, 2022 р., 11:29
     ВСП  Хмільницький РВ  ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» повідомляє, що станом на 10  жовтня 2022 року в районі у визначених точках контролю якості водопостачання населення   дослідження свідчать, що за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками суттєвих відхилень від норми не зафіксовано (за останній тиждень досліджено 132 проби води). Стабільним та безпечним залишається радіаційний фон. Його показники по району відповідають фоновим рівням для нашої місцевості, перевищень природного радіаційного фону не зафіксовано. Дані моніторингу та оцінки якості атмосферного повітря в межах району свідчать про відсутність загрози для здоров’я та життя мешканців. Епідемічна ситуація стосовно захворюваності на гострі кишкові інфекції в районі відповідає фоновим рівням, по COVID-19  - епідемічна ситуація нестабільна за останній тиждень зареєстровано 42 лабораторно підтверджених випадки COVID- 19 та 2 летальних випадки.  Із числа захворівших 10 дітей віком: 2, 3, 6, 7 місяців, 2  роки,  2 дітей 5, 9,10, 15  років. В разі відхилення будь-якого показника від норми – населення буде проінформовано негайно!
08 Жовтня, 2022 р., 08:06
   Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у вівторок , 11.10.2022 р.  у зв"язку із виконанням планових ремонтних робіт, з 08.00 до 17.00 години, буде відключено електроенергію у селі Дібрівка по вулиці Хмільницька 1,10,11,12,13,14,15,16,16А,17,18,19,1А,2,20,21,22,25,26,2А,3,4,5,6,7,8,8А,9. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
07 Жовтня, 2022 р., 18:44
   У процесі підготовки Війтівецької територіальної громади до стабільного проходження  опалювального сезону 2022 - 2023 років виникла необхідність оперативно ухвалити відповідні управлінські рішення. Тож, 7 жовтня сільським головою Станіславою Ядвіжиною було проведено позачергове засідання виконавчого комітету Війтівецької сільської ради. На засіданні було заслухано  інформацію начальника відділу комунальної власності, житлово - комунального  господарства та архітектури сільської ради Миколи Чикотуна та погоджено антикризовий план заходів реагування на випадок припинення газопостачання в опалювальний сезон 2022 - 2023 років у територіальній громаді. Також, прийнято рішення про початок опалювального сезону у громаді із 14 жовтня поточного року. Доручено керівникам виконавчих органів сільської ради, комунальних підприємств, установ, організацій проводити  підготовку до опалювального сезону із врахуванням вказаних строків. Виконкомом також було розглянуто також окремі фінансові питання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь