Новини

22 Листопада, 2022 р., 11:53
   Алгоритм дій у випадку сексуального насильства, пов’язаного з війною, контакти відповідних служб, де можна зафіксувати та повідомити про злочин, корисні ресурси – як то правова або психотерапевтична допомога, а також поради зі спілкування з постраждалими. Відкрий повідомлення.
22 Листопада, 2022 р., 11:27
   Центр безпеки громадян Війтівецької територіальної громади спільно із Департаментом з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами ОВА пропонує Пам’ятку для населення щодо зменшення ризиків травмування під час ожеледиці...
22 Листопада, 2022 р., 09:52
   Сьогодні, як ніколи, важливо тримати енергетичний фронт. Що більше ми зекономимо, то менше буде аварійних відключень! Нагадуємо: зараз особливо важливо полегшити навантаження на енергомережу. Закликаємо вас до свідомого споживання світла. Будь ласка, не вмикайте енергомісткі прилади без нагальної потреби або користуйтеся ними у визначений час.
21 Листопада, 2022 р., 09:20
   21 листопада в Україні – День Гідності та Свободи. В цей день ми вшановуємо тих, хто не тільки своїми справами, а й втраченим життям продемонстрував бажання жити у вільній та демократичній державі. У скрутний час, згуртовані ідеями європейської інтеграції та суверенності нашої держави, ми повинні зберегти незламний дух нашого вільного народу, адже саме єдність і волелюбність робить нас гідними нащадками наших предків. Слава Україні!...
18 Листопада, 2022 р., 12:36
    Шановні працівники сільського господарства Війтівецької територіальної громади ! Щиросердно вітаю вас із професійним святом. Споконвічно напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Аграрний сектор економіки є базовим у нашій громаді, в якій працюють дбайливі господарі. День працівників сільського господарства – це свято людей праці, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не тільки професію, але й людську долю. Дозвольте від щирого серця подякувати вам – хліборобам, цукроварам, механізаторам, тваринникам, фермерам, організаторам агропромислового виробництва громади, за те, що ви зберігаєте традиції українського села, за самовіддану працю, щедрість душі, теплоту сердець, любов до свого рідного краю, до своєї землі. Бажаю доброго здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди і радості у ваших родинах, благодатної ниви і щедрих врожаїв в ім’я процвітання держави та піднесення добробуту всього українського народу! Зі святом ! З повагою, Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина.
18 Листопада, 2022 р., 11:48
   Консультаційний центр надає підтримку громадянам України                           у режимі онлайн та офлайн щодо:..
18 Листопада, 2022 р., 09:54
   Для громадян, які проживають у сільській місцевості, особливо пенсіонерів ціна на дрова має важливе значення. З метою спрощення для споживачів механізму закупівлі дров в Україні запрацював державний інтернет-магазин дров для населення «ДроваЄ». Таке рішення дозволить забезпечити енергетичну стабільність населення на період напруженої ситуації на енергетичному ринку нашої держави внаслідок військової агресії російської федерації проти України. Детальніше про те, як скористатися інтернет-магазином дивіться тут. За інформацією сайту Вінницької ОВА.
18 Листопада, 2022 р., 09:51
   17 листопада до Війтівецької громади завітав заступник голови Вінницької обласної військової адміністрації Андрій Кавунець. Під час відвідин громади було проведено зустріч із громадянами, які вимушено перемістились на цю територію через агресію російської федерації проти України. Усім хто потребує було надано допомогу речами від обласного гуманітарного штабу.
16 Листопада, 2022 р., 01:34
     З 16 листопада на Вінниччині вводять жорсткіші вимкнення електроенергії. Причина у масовій атаці на енергосистему з боку росіян. Відповідне розпорядження надіслали з Укренерго. Про це повідомив гендиректор "Вінницяобленерго" Андрій Поліщук.
16 Листопада, 2022 р., 01:14
  Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу , 16.11.2022 р. , з 06.00 до 08.00 години, буде планово відключено електроенергію у селі Війтівці по вулицях Гагаріна, Заводська, Зої Космодемянської та в селі Качанівка по вулицях Миру, Кошового, Перемоги, Шевченка, Мічуріна, Кармелюка, Жовтнева.  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь