Новини

04 Квітня, 2022 р., 12:03
  Лептоспіроз  - гостре інфекційне захворювання, яке може передаватися від тварини до людини.  Джерелом зараження для людей є гризуни, свійські й дикі тварини, хутрові звірі, собаки. У містах найбільше інфекції розносять пацюки. Занедужати можуть всі - як жителі сіл, так і міські мешканці...
04 Квітня, 2022 р., 11:49
 Хмільницький районний відділ Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України здійснює моніторинг санітарно-епідеміологічної ситуації в громадах району. Щоденно досліджуються радіаційний фон, якість води централізованого та децентралізованого водопостачання, епідемічну ситуацію, стан повітря, тощо.  Станом на 4 квітня 2022 року в районі:..
04 Квітня, 2022 р., 11:34
В Україні створено Національну платформу продовольчої безпеки https://dpss.creatio.com/. Платформа дозволяє учасникам ринку обмінюватися інформацією про потреби та наявні пропозиції у режимі реального часу. Це, в свою чергу, надає змогу сформувати нові харчові ланцюги з постачання сировини в умовах воєнного стану, відновити логістичні ланцюги постачання, а також централізувати зусилля донорів й організаторів гуманітарної допомоги Україні. За допомогою Платформи користувачі мають змогу:..
02 Квітня, 2022 р., 13:48
   Так, за даними Держспецзв’язку: Якщо не працює українське ефірне телебачення, слідкувати за новинами можна на YouTube чи в додатку «Дія». В цьому ж застосунку та на безкоштовному інтернет-приймачі https://radioplayer.ua/ працює українське радіо. Якщо відсутній доступ до Інтернету, дивитися телебачення безкоштовно можна на супутнику, адже сигнал було розкодовано в перші дні війни. Для цього достатньо супутникової антени та супутникового ресивера. У кого немає ні обладнання, ні Інтернету, можуть дізнаватися новини з українського радіо на приймачах, що працюють на середніх хвилях. Ловіть сигнал у 1278, 1404, 873 та 657 кГц. Дізнавайтеся правдиву інформацію з українських ЗМІ! Боремо #інфотерор разом! #stoprussia
02 Квітня, 2022 р., 13:44
    Потребуєте консультації лікаря, але не маєте доступу до лікарні? Розповідаємо про сервіси, де українці, які постраждали від війни, можуть отримати БЕЗОПЛАТНУ медичну онлайн-консультацію лікарів... 
01 Квітня, 2022 р., 13:40
Чат-бот створено у взаємодії з ГО “Міжнародна асоціація кібербезпеки”, «Центром Методик та Координації Криптографічного розвитку», міжнародного жіночого руху «За сімейні цінності» та за підтримки Уповноваженого Президента України з питань волонтерської діяльності.Чат-бот «Знайди рідних» дозволяє знайти тих, із ким втрачений зв’язок, незалежно від того, де вони зараз перебувають. Наразі більше 3-х мільйонів українців перетнули кордон, а ще 13 млн змінили місце проживання і цей евакуаційний процес триває. Відтак реєстрація в чат-боті максимальної кількості людей надасть можливість швидко знайти рідних у разі втрати контактів.У чат-боті персональні дані учасників надійно захищені, а інформація про місце знаходження надається після підтвердження згоди того, кого розшукують, щоб уникнути небажаних ситуацій. Посилання на чат-бот «Знайди рідних» – https://t.me/Family_Search_botВідеоінструкція щодо користування – https://bit.ly/388Qzer.
30 Березня, 2022 р., 15:45
 ДСНС України інформує про найбільш поширені вибухонебезпечні предмети, а також характеристики їхніх загроз. Співробітники ДСНС вкотре закликають: не наближайтеся до мін та боєприпасів! Повідомляйте про такі знахідки рятувальників або поліцію! Розкажіть про це дітям!
29 Березня, 2022 р., 10:13
   Наказом  начальника  Вінницької обласної військової адміністрації  С. Борзова №210 від 28 березня 2022 року, з метою запобігання реальній загрозі виникнення пожеж у лісах та мінімізації їх наслідків, населенню області заборонено відвідувати ліси та в’їзд до них (крім транзитних шляхів) транспортних засобів й іншої самохідної техніки за винятком тих, що використовуються для потреб лісогосподарської діяльності у період воєнного стану та високої пожежної небезпеки. Просимо мешканців Війтівецької територіальної громади врахувати вказану інформацію та безумовно дотримуватись законних заборон в період дії воєнного стану та правил пожежної безпеки. 
27 Березня, 2022 р., 13:57
 Сьогодні більшість громадян України, які перебувають на лінії зіткнення та окупації загарбників, опинилися в скрутному становищі та вимушені покидати місця свого проживання. У нашій державі нараховується понад 10 мільйонів громадян, які стали вимушеними переселенцями, які потребують нашої допомоги. Сьогодні всі ми маємо бути максимально зібраними, об'єднаними та підтримувати один одного. В Україні під патронатом Президента України Володимира Зеленського стартує соціальний проєкт «ПрихистОК» з метою надання допомоги вимушеним переселенцям. Якщо у вас є приміщення, в якому ви готові прихистити співвітчизників, то можете допомогти, обравши опцію «Запропонувати житло» на сторінці проєкту за посиланням: https://prykhystok.gov.ua/create Якщо ви шукаєте прихисток, - оберіть опцію «Знайти житло»: https://prykhystok.gov.ua/find Також на сайті проєкту ви можете отримати корисну інформацію та інструкції під час війни за посиланням:  https://prykhystok.gov.ua/
27 Березня, 2022 р., 13:04
  Смертельна доза — 0,05-0,15г. Радіус ураження — до 150 метрів. Перша допомога під час ураження білим фосфором Не торкайтеся руками частинок фосфору на шкірі або на одязі. Потрібно рясно поливати або змочувати водою шкіру та одяг там, де є краплі фосфору. Одяг краще знімати прямо у воді або рясно поливайте уражені ділянки водою. У воді фосфор не горить Рану потрібно обробити содовим розчином: на 1 склянку води додати 1 чайну ложку соди. На рану бажано також накласти вологу пов'язку змочену содовим розчином. В жодному разі не використовуйте вату і перекис водню. Якщо людина, яка отримала фосфорні опіки, перебуває у свідомості, їй потрібно дати знеболювальні та заспокійливі препарати При горінні фосфор також виділяє отруйні пари. Для виведення токсичних речовин з організму потрібно вжити сорбент Пийте багато води, також можна вживати молоко та лужну негазовану воду!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь