Новини

27 Квітня, 2022 р., 15:20
Для допомогти городньому воїну та фермеру-початківцю всеукраїнська ініціатива “Сади Перемоги” впродовж травня проведе серію вебінарів від фахівців Agrii Ukraine:..
26 Квітня, 2022 р., 16:36
    В Україні запустили гарячу лінію, де можна дізнатись про виплати для внутрішньо переміщених осіб, допомогу по безробіттю та іншу соціальну підтримку. Телефонуйте за номером → 0 800 33 18 34...
26 Квітня, 2022 р., 16:02
Хмільницький районний відділ державної установи " «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗУ» повідомляє, що  щорічно з 24 по 30 квітня Всесвітня організація охорони здоров’я проводить Всесвітній тиждень імунізації.  Його мета нагадати про важливість щеплень для захисту від хвороб людей різного віку.  Відтоді як 220 років тому була винайдена перша сучасна вакцина, щеплення вже врятували життя багатьох поколінь, рятуватимуть і майбутні.  Сьогодні в умовах війни імунізація є питанням національної безпеки, оскільки здоров’я українців — усіх разом і кожного зокрема, залежить від рівня охоплення щепленнями в країні. Через війну росії проти України зараз наша медична система зосереджена на допомозі бійцям Збройних сил і тим цивільним мешканцям, які постраждали внаслідок обстрілів ворожих військ. Тому, аби зменшити навантаження на наших лікарів, кожному важливо уважніше ставитися до свого здоров’я, профілактики хвороб, у тому числі з допомогою щеплень. Закликаємо українців:..
26 Квітня, 2022 р., 15:49
   Демонстраційний тест можна завантажити у форматі .pdf за посиланням bit.ly/3OCmggX. Документ зручний для тих, у кого наразі повільний інтернет або немає можливості працювати упродовж 90 хвилин за комп’ютером. Окрім завдань, тут є правильні відповіді, що дає можливість одразу перевірити себе. Слід пам’ятати, що під час виконання завдань з математики можна користуватися довідковими матеріалами bit.ly/39iaXud. Також найближчим часом з’явиться можливість попрактикуватися в онлайн-версії випробування на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Цей варіант допоможе відчути атмосферу тестування, потренуватися виконувати завдання в онлайн-режимі, навчитися розподіляти час на виконання 60 завдань з трьох навчальних предметів. Після завершення роботи над тестом також буде можливість отримати результати тестування. Нагадаємо, для вступу до закладів вищої освіти у 2022 році необхідно скласти національний мультипредметний тест (НМТ) bit.ly/3MgUwwo, який складатиметься з трьох блоків завдань з мовних тем з української мови, всіх тем з алгебри та геометрії, а також завдань з історії України, які були складниками ДПА. #ЗагальнаСередняОсвіта #Вступ2022
26 Квітня, 2022 р., 11:34
  Російські окупанти почали застосовувати заборонену хімічну зброю, яка вкрай небезпечна для здоров’я та життя. На жаль, її застосування не завжди вдається швидко визначити. Саме тому важливо стежити за повідомленнями офіційних джерел інформації та чітко дотримуватися інструкцій, які вони надають. Тож, як діяти під час атаки із застосуванням хімічної зброї...
26 Квітня, 2022 р., 11:10
 Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу, 27.04.2022 р.  у зв"язку із виконанням ремонтних робіт, з 09.00 до 16.00 години буде відключено електроенергію у селі Війтівці по вулицях Молодіжна та Польова. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
26 Квітня, 2022 р., 10:57
    З початком весни в лісах і парках активізувалися кліщі, чиїх укусів людині слід остерігатися під час відпочинку на природі. Укуси кліщів загрожують людині такими хворобами, як іксодовий кліщовий бореліоз (хвороба Лайма), кліщовий вірусний енцефаліт та марсельська гарячка. Першим проявом хвороби Лайма є почервоніння на місці присмоктування кліща, головний біль, затверділість м'язів шиї, ломота у всьому тілі і млявість. Якщо не провести лікування на ранній стадії, хвороба може призвести до ураження різних органів: шкіри, суглобів, м'язів, нервової і серцево-судинної системи, а й навіть до інвалідності. Ризик зараження залежить від тривалості присмоктування кліща: протягом доби вірогідність інфікування досить мала, а в кінці третьої доби наближається до 100%...
26 Квітня, 2022 р., 09:19
26 квітня 2022 року відзначаються 36-ті роковини аварії на Чорнобильській атомній електростанції, найбільшій в історії ядерної енергетики. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. День пам'яті жертв трагедії відзначають щороку 26 квітня. 8 грудня 2016 року Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй ухвалила резолюцію 71/125, яка проголошує 26 квітня Міжнародним днем пам'яті про чорнобильську катастрофу. Генеральна Асамблея відзначила «досі три десятиліття, що відчуваються досі, серйозні довготривалі наслідки чорнобильської катастрофи, а також потреби постраждалих місцевих спільнот і територій, що зберігаються у зв'язку з цим, і запропонувала «всім державам-членам, відповідним установам системи Організації Об'єднаних Націй та іншим організаціям, а також громадянському суспільству відзначати цей день». Нагадаємо, що під час російського вторгнення в Україну Чорнобильську АЕС було окуповано російськими військами. Станцію звільнили 31 березня. Голова Громадської ради при Державному агентстві України з управління зоною відчуження (ДАЗВ) Олександр Сирота заявив, що багаторічний архів, який на Чорнобильській атомній електростанції збирали українці, знищено російськими окупаційними військами.  
25 Квітня, 2022 р., 10:18
 Хмільницький районний відділ Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України здійснює моніторинг санітарно-епідеміологічної ситуації в громадах району. Щоденно досліджуються радіаційний фон, якість води централізованого та децентралізованого водопостачання, епідемічну ситуацію, стан повітря, тощо. Станом на 25 квітня 2022 року в районі:..
22 Квітня, 2022 р., 12:27
У Війтівецькій територіальній громаді триває акція "Поділися пасхальною радістю", метою якої є підтримка дітей пільгових категорій та тих, хто вимушено переселився до нашої громади внаслідок російської агресії. За ініціативою сільського голови Станіслави Ядвіжиної соціально - молодіжними службами сільської ради, працівниками закладів освіти громади та соціальними партнерами ТОВ "Хмільницьке" зібрано Великодні продуктові набори, які у ці передсвяткові дні доставляються діткам вказаних категорій, аби вони відчули теплоту, щирість та святкову гостинність нашої громади.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь