Пошук

Новини

16 Березня, 2022 р., 08:17
    Спалювання сухої рослинності у військовий час може бути прирівняне до диверсійної роботи. Особи, винні у виникненні пожеж в екосистемах області, будуть притягнені до відповідальності відповідно до чинного законодавства. Про це повідомляють у ГУ ДСНС України у Вінницькій області. Там також зауважили, станом на 15 березня, за попередню добу рятувальники Вінницької області здійснили 30 виїздів на ліквідації пожеж. На щастя, всі вони не були пов'язані з військовими діями. Однак, 22 з них - це загоряння в екосистемах. Тож, Центр безпеки громадян Війтівецької територіальної громади звертається до мешканців з переконливим проханням непалити сухостій, берегти місцеву екосистему та ненаражатися на серйозні проблеми із законом. 
15 Березня, 2022 р., 16:51
    В Україні продовжено воєнний стан, запроваджений на тлі нападу Росії 24 лютого. Його дію буде пролонговано на 30 діб з 05:30 26 березня. Нагадуємо основні заходи, які передбачає воєнний стан. Воєнним станом називають особливий правовий режим, що надає спеціальні повноваження держорганам влади для запобігання загрозі. Він передбачає тимчасове обмеження прав та свобод громадян, законних юридичних інтересів. Вимоги правового режиму, які можуть бути застосовані:..
15 Березня, 2022 р., 10:23
  Нещодавно в Україні створено національну мережу «СпівДія», яка покликана об’єднати  волонтерські та державні ініціативи  для гуманітарної допомоги в час війни. «СпівДія» координується за підтримки гуманітарного штабу з координації гуманітарної допомоги Офісу Президента України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства розвитку громад та територій України, Міністерства охорони здоров'я. Учасники мережі діють через громадські простори на базі молодіжних центрів, активних волонтерських та громадських організацій України для підтримки потребуючих українців, які постраждали від війни. Тож, Центр активності громадян нашої громади уже став офіційно зареєстрованим «СпівДія»ХАБом, у якому надаватиметься гуманітарна допомога, проводитимуться заходи підтримки переселених осіб, розподілення та пошук необхідних товарів та послуг серед потребуючих, надаватимуться соціальні послуги та діятиме простір дружній до дітей. До роботи ХАБу долучено місцеві соціальні служби та волонтерів. Активну участь у роботі гуманітарного простору беруть партнери ТОВ «Хмільницьке». Тримаймося ! За нами Перемога!
14 Березня, 2022 р., 17:03
    Щодня наша армія дає відсіч окупантам на всіх напрямках, а оператори та провайдери продовжують забезпечувати українців мобільним зв'язком та інтернетом. А також відновлювати мережі в тих районах, де це можливо. Але, щоб зв’язок працював стабільно, закликаємо українців зменшити навантаження на мобільні мережі. Як це зробити Завжди за можливості під’єднуватися до Wi-Fi мережі або користуватися фіксованим інтернетом. Вимикати функцію автоматичного завантаження файлів та медіа в месенджерах на телефонах. Це можна зробити в налаштуваннях телефона та месенджера. Намагайтеся за можливості дивитися відео у меншій якості. Зменшити час відеоконференцій до мінімуму. Не завантажуйте великі файли фільми, ігри тощо. Діліться порадами зі знайомими, будьте завжди на зв'язку з рідними та бережіть Україну. Зробимо маленький внесок у нашу велику перемогу!
14 Березня, 2022 р., 16:03
У Війтівецькій громаді активно долучилися до процесу створення продовольчих резервів, які можуть бути використанні для потреб оборони та відправки у безпосередньо постраждалі від війни регіони. Дбайливі руки наших господинь не знають спокою, зокрема станом на зараз відбувається переробка м’яса курей, наданих підрозділом МХП м. Ладижин, на м’ясні консерви. Сотні банок смакоти стануть у нагоді в разі потреби. Тож, тримаймося. За нами Перемога!
14 Березня, 2022 р., 14:48
   Список аптек, де в умовах війни можна отримати інсулін, — за посиланням:..
14 Березня, 2022 р., 14:37
 «Не купуй російське!» — всеукраїнська громадянська кампанія бойкоту російських товарів та продукції з 2014 року. Вона є продовженням реакції українців на війну росії проти України. Товари виробництва рф в магазинах розпізнати дуже легко - вони промарковані штрих-кодом, що починається з цифр «46». Діапазон цифр на початку коду може бути від «460» до «469». На допомогу програмісти розробили додаток, що дозволяє сканувати та розпізнавати товари на предмет їх походження не тільки за штрих-кодом, а й за QR-кодом. Треба лише запустивши додаток, навести камеру смартфона на штрих-код або QR-код і отримати повну інформацію про походження товару. Завантажити додаток за посиланням: Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamma.scan iOS https://apps.apple.com/.../qr-code-reader.../id1159068566 Разом переможемо! Слава Україні! #stoprussia
11 Березня, 2022 р., 15:46
   Центр протидії дезінформації при РНБО України нагадує як діяти, якщо російські окупанти беруть в полон людей на ваших очах. Служба безпеки України створила об'єднаний центр з координації пошуку та звільнення незаконно позбавлених волі осіб внаслідок збройної агресії РФ. Отже, якщо ви стали свідком затримання російськими військовими, звертайтеся: Цілодобові лінії +38 067 650 83 32; +38 098 087 36 01 Електронна скринька united.centre.ssu@gmail.com  Все буде Україна! #stoprussia
11 Березня, 2022 р., 11:28
  Війна змусила українців негайно евакуюватися у більш безпечні регіони країни. Однак не всі встигли захопити з собою необхідні паперові документи. А цифрові документи у Дії не завжди відкриваються, адже від початку бойових дій всі державні реєстри відключили з міркувань безпеки. Відповідно документи в Дії не можуть підтягнутися. Тому фахівці Мінцифри створили альтернативу — єДокумент, який містить:..
10 Березня, 2022 р., 08:48
 Відтак, мінімальне покарання, передбачене за мародерство (ст. 432 Кримінального кодексу України) - збільшене з трьох років до п'яти років позбавлення волі. Крім того, санкції низки статей Кримінального кодексу доповнено кваліфікуючою ознакою - вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану. Зокрема, ці зміни торкнулися:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь