Новини

11 Квітня, 2022 р., 11:39
  Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу, 13.04.2022 р.  у зв"язку із виконанням ремонтних робіт, з 09.00 до 16.00 години буде відключено електроенергію:..
11 Квітня, 2022 р., 11:36
    Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у вівторок, 12.04.2022 р.  у зв"язку із виконанням ремонтних робіт, з 09.00 до 15.00 години буде відключено електроенергію у селі Володимирівка по вулицях Першого Травня та Ювілейна. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
11 Квітня, 2022 р., 11:10
   Хмільницький районний відділ Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України здійснює моніторинг санітарно-епідеміологічної ситуації в громадах району. Щоденно досліджуються радіаційний фон, якість води централізованого та децентралізованого водопостачання, епідемічну ситуацію, стан повітря, тощо. Станом на 11 квітня 2022 року в районі:..
08 Квітня, 2022 р., 13:56
Для того, щоб вирізнити вибухові пристрої з-поміж усіх інших, варто запам’ятати їхні характерні ознаки: - предмети є незнайомими або незвичними для цієї обстановки чи території; - наявність звуків, що лунають від предмету (цокання годинника, сигнали через певний проміжок часу), миготіння індикаторної лампочки; - наявність джерел живлення на механізмі або поряд з ним (батарейки, акумулятора тощо); - наявність розтяжки дротів, або дротів, що тягнуться від механізму на велику відстань; - предмет може бути підвішений на дереві або залишений на лавці.  Найчастіше вибухові пристрої можна виявити у...
07 Квітня, 2022 р., 16:14
Копітка робота із поповнення продовольчих запасів для потреб оборони та внутрішньо переміщених осіб у Війтівецькій територіальній громаді триває.  Як зазначає сільський голова Станіслава Ядвіжина - «мешканці  громади, суб’єкти підприємницької діяльності та агропромислового сектору  щиро об’єднали свої зусилля у цій благій справі».  Майже щоденно громада відправляє гуманітарні продовольчі вантажі нашим захисникам та надає внутрішньо переміщеним особам, які мешкають у селах громади. Варто зауважити, що кожен бажаючий  може ознайомитись із організацією процесу збору, виготовлення, зберігання та передачі гуманітарної допомоги, зокрема тари, продуктів харчування, одягу,  звернувшись до гуманітарного штабу сільської ради, а також долучитися власними силами до цих процесів, що унеможливить поширення неперевіреної  інформації серед мешканців громади. Принагідно сільська рада щиро дякує усім небайдужим, хто уже долучився до формування продовольчих та гуманітарних резервів. Ваша допомога неоціненна. Тримаймося. Працюємо далі. За нами Перемога !
07 Квітня, 2022 р., 13:31
    Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у пятницю 08.04.2022 р.  у зв"язку із виконанням ремонтних робіт, з 13.00 до 15.00 години буде відключено електроенергію у селі Війтівці по вулицях Пушкіна та Зої Космодемянської. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
07 Квітня, 2022 р., 10:25
     Майже 73 % споживачів Вінниччини вчасно сплатили за блакитне паливо. ТОВ “Вінницягаз Збут”, що працює під брендом “ТВІЙ ГАЗЗБУТ”, дякує побутовим клієнтам, які розрахувалися у березні за спожитий природний газ. Українці розуміють, що оплата комунальних послуг – це не тільки виконання договірних зобов’язань, а також “дякую” працівникам підприємств - постачальників комунальних послуг та їх родинам. Це – ще один ваш внесок в оборону свого села чи міста і реальна допомога державі під час війни. Попри війну в країні, найкраще минулого місяця розраховувалися за спожите блакитне паливо клієнти у Літинському районі, за що їм окрема подяка. Найгірше у перший місяць весни сплатили за газ мешканці м. Вінниці та Вінницького району. У порівнянні з березнем минулого року,...
07 Квітня, 2022 р., 10:03
 Служба у справах дітей Війтівецької сільської ради просить усіх мешканців Війтівецької сільської територіальної громади повідомляти про дітей, які залишилися без батьківського піклування, у тому числі дітей, батьки яких загинули, але свідоцтва про смерть відсутні; дітей, батьки яких та близькі родичі не виходять на зв'язок тощо. Контактні телефони служби у справах дітей Війтівецької сільської ради: 096 3703474. Графік роботи пн-пт з 09:00 до 18:00 (перерва з 13:00 до 14:00)...
05 Квітня, 2022 р., 14:29
   Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу, 06.04.2022 р.  у зв"язку із виконанням ремонтних робіт, з 10.00 до 15.00 години буде відключено електроенергію у селі Дібрівка та частково у селі Війтівці (вул. Жданова, Зої Космодемянської). Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
05 Квітня, 2022 р., 11:46
У зв’язку з необхідністю невідкладного вирішення проблемних питань, пов’язаних  із  організацією перебування на території громади внутрішньо переміщених осіб 5 квітня, під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради. Прийнято ряд рішень, які покликанні врегулювати процес перебування цієї категорії громадян у нашій громаді. Також виконкомом було прийнято рішення про завершення опалювального сезону 2021 - 2022 років у Війтівецькій територіальній громаді для всіх категорій споживачів із 15 квітня поточного року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь