Новини

20 Квітня, 2022 р., 12:52
Від початку активного вторгнення росії на територію України значно зросла кількість інформаційно-психологічних операцій ворога. Держспецзв’язку наголошує: кібергігієна особливо важлива у період війни. Ворог робить усе, щоб здобути перевагу не лише на полі бою, а й в інфопросторі Проте ворог має усвідомити, що ніякі заклики та масові розсилання не зламають духу та єдності українського народу. Кожен українець може убезпечити себе від отримання подібних повідомлень, встановивши кілька простих налаштувань для своїх месенджерів. Для цього в налаштуваннях переходимо в розділ "Конфіденційність та безпека" та встановлюємо такі значення для кожного параметра:..
19 Квітня, 2022 р., 14:05
  Міністерство охорони здоров`я України відповідає на найпоширеніші питання про оформлення лікарняного листа під час війни. Щоб отримати  лікарняний  в умовах воєнного стану потрібно: звернутися за медичною допомогою до лікуючого лікаря. У разі наявності об’єктивних підстав медик сформує відповідний медичний висновок в електронній системі охорони здоров’я. Важливо! Не потрібно окремо звертатися до лікаря первинної медичної допомоги, якщо медичну допомогу надавав лікар вузької спеціалізації, або заключати для цього декларацію із сімейним лікарем. Оформлений лікарем медичний висновок направляється до електронного реєстру листків непрацездатності. Якщо ви не застраховані, листки непрацездатності в електронному реєстрі не формуються. А документом, який підтверджує факт тимчасової непрацездатності, є медичний висновок, сформований лікарем...
19 Квітня, 2022 р., 14:01
   У Мінсоцполітики роз"яснюють, що призначати компенсацію у вигляді одноразової натуральної допомоги може відділ соцзахисту місцевої ради. Для оформлення допомоги потрібні такі документи: заява (можна написати на місці); копія свідоцтва про народження дитини/документа, що підтверджує даний факт; довідка з пологового будинку про неодержання «Пакунка малюка». Під час воєнного стану та 30 днів після його завершення гроші з картки «Пакунок Малюка» дозволено витрачати на будь-які товари. При цьому знято 12-місячний ліміт на використання грошей. Через те, що наразі деякі відділення банків призупинили свою роботу і вчасно відкрити рахунок спецпризначення не завжди можливо — отримувати компенсацію за «Пакунок малюка» можна на будь-який рахунок ПриватБанку когось із родичів.
19 Квітня, 2022 р., 13:27
За інформацією Управління у справах національностей та релігій Вінницькою обласною військовою адміністрацією прийнято рішення не скасовувати комендантську годину у Вінницькій області на період святкування Пасхи Христової у ніч з 23 на 24 квітня. Комендантська година 23 квітня розпочнеться, як зазвичай, о 22 годині і триватиме до 6 години ранку 24 квітня. Релігійним громадам області запропоновано організувати проведення святкових пасхальних богослужінь, враховуючи цю обставину. Графік богослужінь у кожному храмі можна дізнатися безпосередньо у настоятеля, а також з відповідних оголошень.  
18 Квітня, 2022 р., 16:26
     Відсьогодні у МВС запрацював сервіс vytiah.mvs.gov.ua, за допомогою якого громадяни України можуть отримати електронну послугу замовлення витягу з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості» Електронний сервіс дозволяє замовити та отримати витяг про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність/наявність судимості або обмежень, передбачених кримінально-процесуальним законодавством України. Для чого потрібен витяг?...
18 Квітня, 2022 р., 13:12
    17 квітня 2022 року команда Міністерства освіти і науки України за підтримки Швейцарії у партнерстві зі Швейцарсько-українським проєктом DECIDE презентувала освітній чат-бот EducationUaBot https://t.me/EducationUaBot. Чат-бот допоможе знайти необхідну інформацію про:..
18 Квітня, 2022 р., 12:58
    Для вступників 2022 року команда Українського центру оцінювання якості освіти розробила та систематизувала новий окремий розділ із актуальною інформацією щодо вступних випробувань https://cutt.ly/WFK5maS Тут ви знайдете відповіді на питання:..
18 Квітня, 2022 р., 12:08
    Хмільницький районний відділ Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України здійснює моніторинг санітарно-епідеміологічної ситуації в громадах району. Щоденно досліджуються радіаційний фон, якість води централізованого та децентралізованого водопостачання, епідемічну ситуацію, стан повітря, тощо. Станом на 18 квітня 2022 року в районі:..
15 Квітня, 2022 р., 12:40
   Як зазначає староста села Дібрівка Оксана Сидоренко: - « Сьогодні люди, попри всі негаразди готові об’єднуватися, бо розуміють і мають у цьому потребу. Для небайдужих мешканців села навести лад  у громаді це першочергове на весні. Тож, для мене, як старости головне організація, а люди відгукнуться і підтримають. Дякую щиро усім за виконаний великий об’єм роботи та маю надію на подальшу співпрацю із громадою села».
15 Квітня, 2022 р., 12:34
   Попри всі застереження рятувальників жителі області і надалі продовжують «господарювати», випалюючи суху траву та сміття. На Вінниччині за минулу добу бійці Служби порятунку “101” ліквідували 25 пожеж, з них 20 в екосистемах. В результаті загорянь знищено понад 12 га сухої трави. Шановні громадяни! Не спалюйте залишки рослинності, суху траву та сміття! Не завдавайте шкоди здоров’ю людей і навколишньому середовищу! Пам’ятайте, відповідно до законодавства України, за такі дії передбачена відповідальність як адміністративна, так і кримінальна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь