Новини

22 Квітня, 2022 р., 12:11
   Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади ! Щиро вітаю вас із світлим Христовим Воскресінням! У цей непростий час Великдень ще більше об'єднує нас у щирій молитві за мир і спокій у рідній Україні, згуртовує у патріотичному пориві бачити свою землю вільною, квітучою і незалежною. У цей величний день ми покладаємо глибоку надію на Бога у перемозі добра над злом, молимо Всевишнього про  благодать для наших захисників, які поронять рідну землю  від ворога. Для кожного з нас це свято - очищення душі, духовного зміцнення і великої віри. Нехай Світле Христове Воскресіння принесе кожній родині довгоочікуванний мир, щедро обдарує міцним здоров’ям і вірою у перемогу нашого народу над віроломним російським агресором. У Великодні дні ми щиро дякуємо Богу за хвилини радості, але водночас просимо сил у складних випробуваннях, які випали на долю українців.  Тож, нехай Всевишній благословляє нашу неньку Україну на перемогу, єдність і злагоду, зцілення від печалі і щасливий погляд кожного захисника держави, кожного, хто працює на її утвердження, кожного, хто не мислить себе поза Україною. Христос Воскрес! Воістину Воскрес! З повагою, Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина.
22 Квітня, 2022 р., 11:27
В переддень Великодніх свят працівниці Качанівського та Війтівецького дитячих дошкільних закладів взяли участь у акції «Поділися пасхальною радістю», яка проводиться в громаді з метою підтримки дітей пільгових категорій та дітей вимушено переміщених на територію нашої громади через російську агресію проти України. Майстерні руки наших господинь створили Великодні паски, які будуть передані діткам, щоб  вони змогли відчути турботу та яскравий смак традиційної української Великодньої випічки. Зауважимо, що вказана акція у громаді триває  і кожен небайдужий може долучитися до неї знайшовши можливість привітати потребуючих святковими смаколиками та добрим словом підтримки.
22 Квітня, 2022 р., 10:25
За інформацією ТОВ «Вінницягаз Збут» дія тарифу "ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ" завершиться 30 квітня 2022 року, однак підписникам не варто хвилюватися. Адже йти до центрів обслуговування клієнтів, аби щось переоформити, не потрібно. З 1 травня усі підписники пропозиції автоматично перейдуть на базовий тариф “ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ”. До середини травня  фахівці товариства надішлють вам точну інформацію про баланс вашого Особового рахунку. Якщо ви використали більше газу, ніж у минулому опалювальному сезоні – потрібно буде оплатити різницю за ціною 7,99 грн за куб. Якщо ви спожили менше газу – товариство  поверне кошти на ваш Особовий рахунок як переплату. Для остаточного розрахунку дуже важливо, щоб ви саме станом на 30 квітня зафіксували показники свого лічильника і передали їх вашому оператору ГРМ…
22 Квітня, 2022 р., 10:20
   Є багато свят, які люблять   зустрічати українці. Але одним з головних є весняне свято – Великдень. На Великодні свята відбуватимуться богослужіння у великій кількості храмів. В ці святкові дні культові заклади відвідає велика кількість людей, серед яких буде багато людей похилого віку  а також дітей. Центр безпеки громадян Війтівецької територіальної громади спільно із навчально-методичним центром ЦЗ та БЖД Вінницької області застерігає:..
22 Квітня, 2022 р., 09:50
Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області повідомляє, що в обігу харчових продуктів виявлено масло солодковершкове селянське «Поліське» 73% жирностi, виробник ТОВ «Пустомитiвський молокозавод», адреса потужностей виробництва: Рівненська область, Гощанський район, с. Пустомити, вул. Л.Українки, 85. Згідно даних державного реєстру потужностей операторів ринку на які видано експлуатаційні дозволи вищевказане підприємство не зареєстроване. Крім того при виїзді на підприємство за адресою вказаною на маркуванні встановлено, що будівля перебуває у напівзруйнованому стані, отже є явні ознаки порушення виробником чинного законодавства. Прохання до мешканців Війтівецької громади врахувати вказану інформацію. 
21 Квітня, 2022 р., 16:23
   Мешканці Терешпільського старостинського округу Війтівецької громади в переддень Великодня зібрали для наших воїнів - захисників святкові гостинці - напекли пасок та різноманітної смакоти. Діти намалювали воїнам тематичні малюнки із словами подяки. "Люди віддають велику шану нашим захисникам, хочуть щиро привітати їх із Великоднем, щоб вони відчули теплоту та вдячність за те, що боронять рідну землю та надсилають побажання із перемогою повернутися живими до своїх домівок" - зауважує староста  Терешпільського старостинського округу Ярослав Стаднік. Усе зібране мешканцями громади як найшвидше буде відвезено волонтерами нашим захисникам.  
21 Квітня, 2022 р., 12:11
  Сьогодні під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради. На засіданні було розглянуто питання роботи служби у справах дітей сільської ради, відповідну інформацію надала начальник служби Оксана Андрієвська. В ході обговорення  сільським головою, зокрема  було наголошено на необхідності активізації роботи служби із розвитку сімейних форм виховання дітей, пошику родин, які б взяли участь у цьому процесі. Також виконкомом було розглянуто окремі питання у сферах соціального захисту, освіти та фінансів. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.
20 Квітня, 2022 р., 17:04
Війтівецька територіальна громада приєдналася до розпочатої Вінницьким обласним центром народної творчості Всеукраїнської культурно - мистецької он лайн акції "Воскрес Христос - Воскресла Україна !". Тож,  місцеві майстрині -  писанкарки та усі бажаючі, а особливо мешканці різних регіонів нашої держави, які вимушено прибули на територію громади через російську агресію, об"єдналися у місцевому Центрі активності громадян та творили диво - розписували писанки - на захист рідної землі, на силу наших воїнів і перемогу нашого народу у нинішній жорстокій битві з агресором. Особливо активними у цьому дійстві були його юні учасники, які чи не вперше у житті долучилися до традиційного українського Великоднього розпису писанок. Організацію цієї творчої роботи забезпечили працівники Центру культури та дозвілля та Публічної бібліотеки Війтівецької громади на чолі із Світланою Паращенко та Марією Вонхольською.
20 Квітня, 2022 р., 13:21
   Українці, що були вимушені евакуюватися з регіонів, де ведуться бойові дії до більш безпечніших місць України, можуть отримати статус ВПО онлайн, подати заявку на щомісячну виплату. Статус ВПО можуть отримати користувачі в Дії як для себе, так і для своїх дітей. Виплати в розмірі 2000 грн для дорослих та 3000 грн для дітей. Виплати нарахують на картку єПідтримка, і їх можна використати як завгодно: зняти готівку, переказати на іншу картку та купити будь-який товар. Як отримати статус та допомогу для ВПО в Дії...
20 Квітня, 2022 р., 12:58
Цієї неділі, 24 квітня, християни східного обряду величають Воскресіння Ісуса Христа. Великдень – це головна подія церковного року для всіх християн, незалежно від дати святкування. Свято символізує перемогу світла над темрявою та добра над злом. Мир обов'язково прийде на нашу землю. Задля перемоги України ми, українці, повинні зберегти силу духу та мудрість. Нехай наша віра в краще тільки міцніє. Міністерство культури та інформаційної політики України та Державна служба України з етнополітики та свободи совісті нагадують про важливість дотримання обмежень воєнного стану, зокрема правил комендантської години  ? це важливо для безпеки!  Вірян запрошують приєднатися дистанційно з молитвою до Великодніх служб завдяки трансляціям на телебаченні та онлайн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь