Новини

19 Липня, 2022 р., 16:32
З метою попередження та недопущення потрапляння у ситуацію торгівлі людьми  особами, що залишили місце проживання у зв’язку з агресією з боку Російської Федерації,  відділ соціального захисту та охорони здоров’я Війтівецької сільської ради надає інформацію для вимушених переселенців, які прибувають з інших регіонів, виїжджають або перетинають кордон України, про ризики потрапляння у ситуацію торгівлі людьми під час працевлаштування. Інформацію можна переглянути за посиланням:..
19 Липня, 2022 р., 16:27
   Окупанти розсилають українським абонентам СМС-розислку, в якій залякують масовими ракетними обстрілами України. Про це попередили в Центрі протидії дезінформації. У повідомленнях окупантів йдеться, що начебто "з 19 по 21 липня плануються масовані ракетні обстріли" в деяких містах України, а "зі сторони Білорусі диверсійні групи просунуться до 15-20 км територією України для відволікання українських військ на інших напрямках". У Центрі протидії дезінформації кажуть, що ворог використовує такий елемент інформаційно-психологічної операції, як "анонімний авторитет". Тобто джерелом інформації є невідомий інсайдер. У відомстві попереджають, від початку повномасштабної війни з 24 лютого по всій території України зберігається висока ймовірність ракетних обстрілів. Тому в жодному разі не слід ігнорувати сигнали тривоги.
19 Липня, 2022 р., 16:06
   19 липня у відділі освіти та соціально-гуманітарної  роботи  Війтівецької  сільської  ради відбулась нарада   директорів    шкіл    та   дитячих садочків громади з питань організованого початку 2022-2023 навчального року. Основна увага керівників освітніх закладів  була зосереджена  на вимогах до роботи  у період дії воєнного стану, підготовці найпростіших укриттів  та організації навчального процесу. Кожен освітній заклад громади уже провів певну роботу з підготовки до навчання та перебування дітей та учнів, однак ще залишаються на виконанні чимало завдань, які необхідно завершити до початку навчального року. 
19 Липня, 2022 р., 11:59
    З 1 травня 2022 року, понад 10 млн українських домогосподарств, що були побутовими споживачами газу 23 регіональних газопостачальних компаній, зокрема у Вінницькій області,  опинились в ситуації, коли їхні постачальники не можуть виконувати свою функцію. Тому тепер вони будуть отримувати газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), функцію якого виконує Газопостачальна компанія «Нафтогаз України»...
19 Липня, 2022 р., 11:55
   Від 18 липня 2022 року на сайті МОН https://mon.gov.ua/ua майбутні вступники можуть отримати відповіді на запитання щодо вступу до закладів фахової передвищої та вищої освіти. У співпраці з Урядовим контактним центром запрацював чатбот, що стане онлайн-помічником у питаннях вступної кампанії 2022 року. Натиснувши на кнопку «Поставити запитання», що розміщена в правому нижньому куту сайту, вступники можуть розпочати спілкування з консультантами. Консультації надаються фахівцями оперативно, отримати консультацію через сервіс можна з понеділка по четвер (09:00-17:00), а також у п’ятницю (09:00-16:00). Зазначимо, що у разі налаштувань автоматичого перекладу вмісту сторінок з української на будь-яку іншу мову, чат теж відображатиметься обраною мовою. Для переходу на українську необхідно в налаштуваннях браузера вимкнути автоматичний переклад сторінок або змінити відповідні параметри. #Вступ2022 За матеріалами сайту Вінницької ВОВА
19 Липня, 2022 р., 09:50
   У приватному будинку і в квартирі газ в основному використовується для приготування їжі, підігріву води та опалення. Враховуючи кліматичні умови в нашій країні, витрати на оплату газу складають велику частку сімейного бюджету. Беручи до уваги, що вартість газу для населення неухильно зростає - питання про економію газу стає дуже актуальним, оскільки це дозволить значно заощадити сімейний бюджет. Можна вкласти певну суму в облаштування будинку, щоб надалі заощадити на газі. Але в деяких випадках можна просто зменшити споживання газу...
19 Липня, 2022 р., 09:28
З 11 липня 2022 року Законом України запроваджуються додаткові правила щодо захисту бездимного середовища, зокрема заборонено куріння, вживання та використання:..
18 Липня, 2022 р., 16:12
    Запрошуємо творчу молодь Війтівецької територіальної громади відвідати місцеву літературну студію «Липневі грози». Якщо ти пишеш або хочеш писати вірші на різну тематику, тоді let´s go! Що ти отримаєш від нас: - вміння римувати за сучасними нормами та відчувати поетичне слово;- нових друзів-однодумців;- море позитивних емоцій. Вимоги до тебе: - Активна участь - не сиди удома, пропустиш найцікавіше! ДЕ І КОЛИ? Студія працює: село Війтівці, вул. Заводська 1, «Центр активності громадян»  щосереди о 15:00 годині та щоп’ятниці о 17.00 годині. За детальною інформацією звертайся за номером телефону 0680426250  (Viber, Telegram). Керівник літературної студії: Оксана Василівна Павловська Головне знай - найцікавіше попереду. Чекаємо на тебе !
18 Липня, 2022 р., 12:43
   Фахівці відділу щоденно здійснюють моніторинг санітарно-епідеміологічної ситуації у Хмільницькому  районі. Щоденно досліджують радіаційний фон, якість води централізованого та децентралізованого водопостачання, епідемічну ситуацію, стан повітря також згідно графіку проводиться дослідження води відкритих водойм на наявність холерного вібріону. Станом 18 липня 2022 року в районі:..
18 Липня, 2022 р., 12:06
 Хмільницьке відділення АТ "Вінницягаз" повідомляє про те, що у звязку із виконанням аварійно - відновлювальних робіт на розподільчому газопроводі середнього тиску до с. Терешпіль Хмільницького району, буде тимчасово припинена подача газу у с. Терешпіль, с. Софіївка, с. Держанівка, с. Сулківка з 8.00 год. 18.07.2022 р. до 17.00 год. 22.07.2022 р. Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільчих мереж та безпечного постачання природного газу споживачам. Газопостачання буде відновлено після виконання запланованих робіт. Прохання до мешканців громади перектити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників Хмільницького відділення АТ "Вінницягаз" до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання. Звертаємо увагу, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитись лише за присутності мешканців у своїх будинках. Дякуємо за розуміння та просимо вибачення в споживачів за тимчасові незручності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь