Новини

15 Липня, 2022 р., 10:15
15 липня в області День жалоби. Сьогодні на території Вінниці та Вінницької області о 12.00 пам’ять загиблих вшанують хвилиною мовчання. Відповідно до наказу Начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова, буде приспущено Державний Прапор України на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій. Також внесено відповідні зміни до програм теле- та радіопередач на регіональному та місцевому рівнях.
14 Липня, 2022 р., 17:50
   За повідомленням Вінницької обласної державної адміністрації рашистські агресори завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі міста Вінниці, внаслідок чого загинули 23 мирних жителя, серед загиблих - троє дітей, 52 особи госпіталізовано, 34 у важкому стані. За попередньою інформацією, загалом постраждало 90 осіб, 42 - не виходять на зв'язок. Начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов  своїм наказом оголосив 15 липня у місті Вінниці та Вінницькій області День жалоби за загиблими. У наказі зокрема зазначено, що у День жалоби на всій території Вінницької області необхідно вшанувати пам"ять загиблих о 12.00 годині хвилиною мовчання; приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування , державних підприємств, установ, організацій; унести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач. Вічна пам"ять загиблим! 
14 Липня, 2022 р., 16:59
    У літній період зростає небезпека виникнення спалахів кишкових інфекцій, що передаються, у тому числі через продукти харчування. Інфекціями, фактором передачі яких є продукти харчування, можуть бути: холера, черевний тиф, паратифи, ботулізм, дизентерія, ешеріхіоз, сальмонельоз, стафілококова, ентерококова інфекції, мікотоксикози та інші. Даний перелік захворювань відносять до бактеріальних харчових отруєнь, для яких характерне масивне обсіменіння продукту потенційно патогенними бактеріями або, що містять бактеріальні токсини, мікотоксини. Небезпека виникнення таких інфекцій зростає з причин відсутності чи потенційної відсутності:..
14 Липня, 2022 р., 15:58
    Інформуємо, що у суботу, 16 липня 2022 року за ініціативи голови Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова, за участі першого заступника голови ВОВА Заболотної Наталі, голови, заступників і фахівців Хмільницької районної військової адміністрації відбудуться виїздні зустрічі із сім"ями військовослужбовців захисників і захисниць. Після зустрічей представники сімей військовослужбовців, які несуть службу у ЗСУ, матимуть змогу отримати продуктовий набір на родину. Для отримання продуктового набору при собі обовязково мати документ, що посвідчує особу. Графік зустрічей:
12 Липня, 2022 р., 12:04
    В умовах активних бойових дій в Україні багато людей вимушено залишають домівки в пошуках мирного життя і виїжджають в більш безпечні регіони та за кордон. В результаті втрачають роботу і вимушені шукати нову. Під час пошуку роботи на новому місці виникають додаткові ризики потрапити в трудову експлуатацію або навіть у рабство. З метою зниження ризиків потрапляння в ситуацію примусової праці інспектори праці з початку війни проводять постійну інформаційну роботу, спрямовану на підвищення обізнаності вимушених переселенців, в тому числі і тих, хто виїжджає за межі України, щодо безпечного пошуку роботи та зниження ризиків потрапляння у ситуацію торгівлі людьми з метою трудової експлуатації. Посадові особи Управління Держпраці у Вінницькій області закликають відмовлятися від роботи, якщо мають місце:..
11 Липня, 2022 р., 17:37
   В громаді триває підготовка до нового навчального року. Враховуючи ситуацію, яка склалася в державі з військовою агресією росії та усвідомлюючи  необхідність належної підготовки закладів освіти громади в частині функціонування захисних споруд, розпорядженням сільського голови створено комісію з  обстеження наявних будівель та приміщень закладів освіти призначених для укриття в них працівників та учнів. Відповідальні  працівники сільської ради,  Державної служби  надзвичайних ситуацій та Держпродспоживслужби  до кінця липня  мають провести обстеження вказаних будівель. Результати роботи комісії будуть враховані при прийнятті окремих управлінських рішень щодо початку та проведення нового навчального року.
11 Липня, 2022 р., 16:06
   Впродовж  червня  місяця  в закладах загальної середньої освіти  Війтівецької  територіальної громади  відбулися випускні вечори. 33 одинадцятикласників та 49 дев’ятикласників наразі отримали  свідоцтво про здобуття освіти. Ось і пролетіли незабутні шкільні роки, немов ключ перелітних птахів закружляли вони у життєвих просторах. День закінчення школи – це день, коли закінчується безтурботне дитинство і починається відповідальна доросле життя. Нехай же в цьому житті у наших випускників буде багато успіхів, цікавих людей, звершень, досягнутих цілей і можливостей для розвитку. Бажаємо вдалого вибору майбутньої професії,  відбутися в кар'єрі  та в особистому житті, стати гідними людьми! В добрий час дорогі випускники!
11 Липня, 2022 р., 12:03
       Станом 11 липня 2022 року у Хмільницькому районі: у визначених точках контролю якості водопостачання населення   дослідження свідчать, що за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками суттєвих відхилень від норми не зафіксовано (за останній тиждень досліджено 119 проб води). У воді відкритих водойм - холерний вібріон не виявлено. Стабільним та безпечним залишається радіаційний фон. Його показники по району відповідають фоновим рівням для нашої місцевості, перевищень природного радіаційного фону не зафіксовано. Дані моніторингу та оцінки якості атмосферного повітря в межах району свідчать про відсутність загрози для здоров’я та життя мешканців. Епідемічна ситуація стосовно захворюваності на гострі кишкові інфекції в районі відповідає фоновим рівням. Знижується захворюваність на ГРВІ та грип, а також на COVID-19. За останній тиждень не зареєстровано жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19. В разі відхилення будь-якого показника від норми – населення буде проінформовано негайно!
11 Липня, 2022 р., 11:54
  Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує про виявлення оптичних відбілювачів у паперових соломинках, що експортувалися з Китаю (оптовий продавець: Metro AG Germany) до України (отримувач: ТОВ "Метро Кеш енд Кері Україна", Харківське шосе 201-203, буд.літера "2-Б", м. Київ, 02121.) Прохання до мешканців Війтівецької громади врахувати вказану інформацію.
08 Липня, 2022 р., 16:23
  Тим, хто не отримує пенсію, після досягнення пенсійного віку її можуть призначити автоматично – без звернення до Пенсійного фонду. Як це відбувається, пояснили в пресслужбі ПФУ. Пенсія за віком призначається на підставі інформації, яка надходить від інших державних реєстрів і страхувальників до Реєстру застрахованих осіб. Людина може подати додаткову інформацію про себе в будь-який час, заповнивши анкету на порталі електронних послуг ПФУ. Там же можна перевірити інформацію, подану за вас страхувальником. Для заповнення анкети:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь