Новини

08 Липня, 2022 р., 12:43
    8 липня у День родини  за ініціативи сільського голови Станіслави Ядвіжиної та підтримки партнерів ТОВ «Хмільницьке» працівниками комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Війтівецької сільської ради  було проведено додаткову соціальну роботу із  сім’ями, які потребують особливої соціальної підтримки. І звичайно це спілкування  не залишились без приємних сюрпризів.
08 Липня, 2022 р., 12:06
    Івана Купала (Купайла) - одне з найзагадковіших народних свят, що здавна відзначалися в Україні. Воно припадало на 7 липня (за новим стилем) і пов’язувалося з літнім сонцестоянням.  Ім'я ж святу дав Купайло – бог земних плодів, урожаю, добробуту та лікарських рослин. Основні обрядові дії цього дня називалися купаліями і відбувалися в ніч з 6 на 7 липня. Молодь ретельно готувалася до них: збирали дрова для вогнища, ставили обрядове дерево (часто це була верба), яке прикрашали вінками та кольоровими стрічками. Цьогоріч у Війтівецькій громаді працівники Центру культури та дозвілля, Публічної бібліотеки та їх філій також подбали про створення для місцевої молоді та діток святкового настрою організувавши проведення тематичних культурно-мистецькі заходи. Тож, юні їх учасники  прикрашали вербу, водили хороводи, співали та танцювали, брали участь у різноманітних конкурсах і отримували смаколики. Під час свята в с.Качанівка проходив майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки, а також дітки малювали малюнки щоб передати їх для воїнів, які боронять нашу рідну землю від російських агресорів.
08 Липня, 2022 р., 11:27
Шановні жителі Війтівецької громади! 8 липня українська спільнота відзначає День родини. Для кожного з нас родина – це найбільша цінність, адже саме вона є надійною фортецею, де ми відчуваємо захист, душевний спокій і підтримку. Саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій Державі. Українська Родина – це не тільки рідні чи родичі. Це і наша громада, наша держава, вся українська нація. Тому сьогоднішнє свято – це освідчення в любові до своєї сім’ї та родини. Тож давайте будемо берегти нашу українську душу − родинне вогнище та щодня дарувати любов і турботу найдорожчим людям. Щиро вітаю кожну родину нашої громади! Бажаю, щоб затишок, спокій, любов, достаток, взаємоповага та взаєморозуміння панували у ваших родинах! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть! З повагою - сільський голова Станіслава ЯДВІЖИНА
08 Липня, 2022 р., 11:07
    Від вас — лише ознайомитися з переліком послуг та знайти ту, яка буде потрібною.
07 Липня, 2022 р., 17:10
    У складні для держави часи роботодавці часто не в змозі забезпечити працівників роботою, але при цьому не поспішають розривати з ними трудові відносини. В такому випадку працівникам слід знати про приховану загрозу, яка криється за таким рішенням. Відсутність роботи і заробітної плати тягне за собою відсутність сплати податків, а найголовніше – ЄСВ, при несплаті якого страховий стаж не зараховується. Тому, якщо роботодавець призупиняє трудові відносини, працівник втрачає страховий стаж, а в подальшому, можливо, і право на пенсію. Разом з тим, виходів з такої ситуації є декілька:..
07 Липня, 2022 р., 17:05
    Урядова програма «єРобота» допоможе започаткувати або розвинути бізнес зі створенням робочих місць. Дія, Ощадбанк та Державна служба зайнятості розпочати працювати з клієнтами, які бажають взяти участь в цій урядовій програмі. Подати заяву на отримання мікрогранту можна на порталі Дія. Розмір мікрогранту для одного отримувача визначається відповідно до його запиту, але не менше 50 000 гривень. За умови створення не менше двох робочих місць - 250 000 гривень. Консультацію щодо умов програми можна отримати у відділенні Ощадбанк, центрі зайнятості, онлайн підтримка - через чат-бот Державної служби зайнятості @DCZ_worknow_bot. Деталі програми:..
07 Липня, 2022 р., 10:10
    Продовжує роботу національна платформа «UNITED 24», яка працює в режимі «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян для підтримки України. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України. Національна платформа працює за такими напрямами:..
05 Липня, 2022 р., 18:45
    Цього року вступникам під час подання заяв треба обов'язково додавати мотиваційні листи. Відповіді на основні запитання про них підготувало Державне підприємство «Інфоресурс»... 
05 Липня, 2022 р., 16:34
     Центр надання адміністративних послуг Війтівецької сіслької ради спільно з Міністерством цифрової трансформації України запроваджують новий сервіс, який дозволяє підтверджувати дійсність цифрових документів та передавати їхні копії, за згодою відвідувача. Шеринг документів - ще одне нововведення, яке впроваджується у ЦНАП Війтівецької СТГ . Для того, щоб ним скористатися у відвідувачів мають бути ID-паспорти. А на смартфоні потрібно встановити додаток «Дія». Таким чином, при зверненні до адміністраторів ЦНАП не потрібно мати при собі паперові документи, а саме - паспорт громадянина України у формі ID-картки, картку платника податків, довідку тимчасово переміщеної особи та свідоцтва про народження. За додатковою інформацією прохання звертатися до ЦНАП Війтівецької сільської ради.
04 Липня, 2022 р., 17:21
  Скоро в застосунку будуть доступні нотаріальні послуги. Нещодавно Уряд прийняв нову постанову про перевірку нотаріальних документів через Дію. Тому першою буде можливість перевірити через застосунок справжність нотаріальних документів за допомогою QR-коду. Зараз команда Мінцифри працює над технічним запуском сервісу. За матеріалами сайту Вінницької ВОВА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь