Новини

16 Грудня, 2022 р., 11:21
До уваги мешканців Війтівецької територіальної громади ! Через влучання в енергооб’єкти в декількох областях сьогодні, 16 грудня, по всій Україні вводяться екстрені аварійні відключення світла. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. «У зв’язку з прильотами в енергооб’єкти в декількох областях України - по всій країні вводяться екстренні аварійні відключення світла. Просимо з розумінням відноситись до відключень електроенергії та тимчасових перепадів подачі водо/теплопостачання», – заявив він. Наразі ДСНС, електрики і всі служби працюють на місцях влучань ворожих ракет.
14 Грудня, 2022 р., 12:36
 Мінцифра повідомляє, що на початку повномасштабного вторгнення було додано можливість отримати довідку ВПО та оформити виплати. Цим сервісом скористалися понад 1.4 млн українців. Від сьогодні в застосунку Дія доступні ще 2 нові автоматичні послуги для переселенців:..
14 Грудня, 2022 р., 12:20
     Сім'ї з дітьми з інвалідністю можуть розраховувати на державну підтримку, повідомляє сайт Вінницької ОВА. Зокрема, це:..
14 Грудня, 2022 р., 12:18
    14 грудня наша країна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Указ № 945 про установу цієї пам’ятної дати підписаний Президентом 10 листопада 2006 року. 30 листопада 1986 р. було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, а 14 грудня в газеті «Правда» надруковано повідомлення про те, що держкомісією прийнятий в експлуатацію комплекс захисних споруд. Саркофаг споруджений у найкоротший строк – за 206 днів. Лише завдяки самопожертві ліквідаторів, багато з яких заплатили власним життям і здоров’ям, вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення. До ліквідації наслідків аварії було залучені тисячі фахівців різних професій! Отримуючи великі дози опромінення, інженери, будівельники, шахтарі, енергетики, водії, військові, лікарі - усі, хто пішов тоді не тільки за наказом, а й за покликом серця, зупинили невидимого і дуже підступного ворога. Працювали вахтовим методом – приїздили одні, отримували максимально допустиму дозу радіації і поверталися, а на зміну приїздили інші. За неповними даними, через чорнобильський майданчик пройшли понад 600 тисяч осіб. Ліквідатори Чорнобильської катастрофи – приклад самопожертви та самовідданості. Тож у День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС низько схиляємо голови перед тими, хто віддав життя, зупиняючи ядерний смерч, хто відвів біду від прийдешніх поколінь.  Висловлюємо слова щирої подяки усім ліквідаторам, хто зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Водночас у житті українців Чорнобиль є і буде незагойною раною. Цей день вкотре нагадує про важливість особливих заходів безпеки у сфері використання мирного атома. Адже світ такий крихкий, а людство, впроваджуючи винаходи, має бути пильним, щоб не знищити планету. 
12 Грудня, 2022 р., 16:51
    Жителі Вінниччини можуть звертатися із запитами до Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, повідомляє сайт Вінницької обласної військової адміністрації.  Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:..  
12 Грудня, 2022 р., 16:10
   ВСП Хмільницький районний відділ ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» нагадує про найважливіше у підготовці до сезону грипу та ГРВІ, зокрема які штами грипу циркулюватимуть, чим можна нашкодити собі, якщо не звернутися до сімейного лікаря, а розпочати самолікування антибіотиками на власний розсуд. За останню неділю зросла кількість випадків на ГРВІ /ГРИП серед населення Хмільницького району у порівняні з минулим періодом, усього за неділю  захворіло 166 людей, з них  90 дітей віком до 18 років...
12 Грудня, 2022 р., 12:03
    Діти дуже чітко відчувають тривогу, паніку та страх своїх батьків. Щоб мінімізувати негативний вплив на психіку дітей, у Міністерстві охорони здоров’я України пропонують дотримуватися таких рекомендацій:..
09 Грудня, 2022 р., 11:51
   Представники Благодійного Фонду «Право на захист», за сприяння ТОВ «Хмільницьке» провели у Війтівецькій громаді навчальний захід для внутрішньо переміщених осіб на тему: «Захист прав та інтересів громадян України під час воєнного стану». Участь у заході також взяли сільський голова Станіслава Ядвіжина, представники Війтівецької сільської ради, які опікуються вирішенням соціальних питань та старости старостинських округів.  
09 Грудня, 2022 р., 11:21
  Нові ідеї  та енергетика повна креативу  і позитивного мислення – так в загальному можна охарактеризувати  зібрання лідерів учнівського  самоврядування  закладів освіти Війтівецької сільської територіальної громади, яке пройшло за участі працівників відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи сільської ради. Модераторами заходу виступили  координатор учнівського самоврядування  Наталія Парсяк  та спеціаліст відділу Аліна Салюк. Старшокласники планували свою роботу  на навчальний рік,  ділилися ідеями,  які втілюватимуть  у життя. Засідання було продуктивним та надало поштовхи  до нових ініціатив  та починань .
09 Грудня, 2022 р., 09:29
   Головною метою конкурсу є популяризація української культури та народних звичаїв, українськомовного контенту, створення художніх, декоративно-ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів, що спрямовані на поширення в сучасному українському суспільстві культурних, освітніх, духовних та патріотичних цінностей, повідомляє сайт Вінницької обласної військової адміністрації. Захід відбувається у рамках Національного фестивалю "Код Нації" з 05 грудня 2022 року по 16 січня 2023 року, налічує 16 номінацій та декілька жанрів. Весь прибуток від внесків учасників йде на підтримку ЗСУ...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь