Новини

21 Лютого, 2023 р., 13:08
Реабілітаційна допомога має базуватися на принципах доказової реабілітації та кращих світових практиках. А це означає перехід від застарілої, недієвої, пострадянської системи до сучасної, яка слугує відновленню людини та сприяє її поверненню до повноцінного життя, є доказовою та заснованою на логіці МКФ, а також доступною для всіх, хто її потребує.
21 Лютого, 2023 р., 11:33
Це свято, яке не лише нагадує про культурне розмаїття і багатомовність світу, а й про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні. Міжнародний день рідної мови започаткували у листопаді 1999 року на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО. Однак, початок цьому святу дали трагічні події. 21 лютого 1952 року в Бангладеші (Східний Пакистан) влада жорстоко придушила мітингувальників, які протестували проти заборони на використання в країні своєї рідної бенгальської мови...
21 Лютого, 2023 р., 08:23
 Мета паліативної допомоги — це підвищення якості життя пацієнтам із захворюваннями, які обмежують життя або загрожують йому. У Національній службі здоров'я України нагадують, що паліативна допомога безоплатна в усіх медзакладах України, які мають договір із НСЗУ. Відповідно вони оплачують вартість послуги за пакетом “Стаціонарна паліативна медична допомога дорослим та дітям”. Паліативна допомога надається безоплатно в таких випадках:..
20 Лютого, 2023 р., 19:19
Останнім часом в інформаційному просторі є багато різних публікацій та домислів довкола діяльності Операторів газорозподільних мереж.. АТ «Вінницягаз», аби розвіяти сумніви, інформує, що для клієнтів компанії у розподілі газу все залишається без змін. Показання газових лічильників необхідно, як і раніше, передавати газорозподільній компанії - АТ «Вінницягаз» з 1 по 5 число кожного місяця. Це можна зробити дистанційно за допомогою онлайн-сервісів: Особистий кабінет на сайті 104.ua, мобільний додаток 104.ua, чат-боти «7104ua» у Viber чи Telegram, СМС на короткий номер 7104. При цьому на підтвердження переданих даних можна додати фото лічильника. Отримані від споживача показання лічильника «Вінницягаз» вносить на єдину інформаційну платформу, до якої мають доступ постачальники. Саме тут постачальники газу отримують інформацію про кількість спожитого енергоресурсу кожним споживачем...
20 Лютого, 2023 р., 10:59
Жахливий кривавий злочин, скоєний тодішньою злочинною владою  під час Революції Гідності в Києві у лютому 2014 року  перевернув і сколихнув увесь цивілізований світ. Результатом стало повалення кривавого політичного режиму та зміна геополітичного руху України від гніту росії до євроінтеграції. Ціна – життя Героїв Небесної Сотні. У лютому 2014 року митці творчої агенції «Територія А», зокрема, Анжеліка Рудницька та небайдужі громадяни зібралися і вшанували пам’ять Героїв, розвішавши білих паперових ангелів на деревах вулиць де відбувалися розстріли. З того часу Тиха акція «Ангели Пам’яті» є щорічною, всеукраїнською та всесвітньою. На вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні  сьогодні, 20 лютого  у Війтівецькій громаді було також проведено  Тиху акцію «Ангели пам’яті». Акція триває. Приєднуйтесь. Слава Україні ! Слава Героям !
20 Лютого, 2023 р., 10:58
   Міністерство охорони здоров'я України  закликає усіх, хто зіштовхується з вимаганням грошей під час проходження медико-соціальної експертної комісії – звертатися в контакт-центр МОЗ за номером 0 800 60 20 19. Нагадуємо, що у Вінницькому обласному центрі медико-соціальної експертизи діє також телефон гарячої лінії - 0432-69-79-21.
20 Лютого, 2023 р., 10:07
  В Україні уже вдев`яте відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Цей День відзначається щороку 20 лютого згідно з указом Президента від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Саме в ці дні під час Революції гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піка. Із 18 по 20 лютого на Майдані загинуло найбільше людей – 78 осіб, після 20 лютого від поранень померло ще понад 20 протестувальників. Усі вони увійшли до меморіалу борців за українську незалежність – до Небесної Сотні. 105 Героям Небесної Сотні посмертно надано звання Герой України, а троє іноземців – громадянин Білорусі Михайло Жизневський та громадяни Грузії Зураб Хурція і Давид Кіпіані – посмертно нагороджені орденами Героїв Небесної Сотні. 17 лютого 2021 року Верховна Рада визнала Революцію гідності одним із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи. Тож сьогодні ми вшановуємо пам’ять  героїв, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє нашої країним. Слава Україні! Слава Героям!
18 Лютого, 2023 р., 09:55
   Війтівецька сільська рада повідомляє, що через об"єктивні причини тіло загиблого земляка, воїна Мазура Віктора Леонідовича планується  доставити  у громаду завтра 19.02.2023 р. Просимо з розумінням поставитись до вказаної інформації, яка може змінюватись відповідно до ситуації. Тож  про дату та час поховання будемо інформувати додатково.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь