Новини

07 Березня, 2023 р., 16:38
Сьогодні, 7 березня, працівники Центру культури та дозвілля, місцевої бібліотеки спільно із представниками громадськості та Війтівецької сільської ради вшанували пам'ять загиблих воїнів, які визволяли села нашої громади від фашистських загарбників у роки  Другої Світової війни. На знак шани та пам’яті до братських могил у селах Війтівці та Качанівка було покладено квіти та запалено лампадки. Подвиг воїнів-визволителів нашого краю від ненависного ворога у Другій світовій війні – це приклад мужності і героїзму, яскравий взірець для наслідування представниками прийдешніх поколінь, справа честі кожного з нас, щоб вислів «ніхто не забутий, ніщо не забуте» і надалі залишався головним моральним принципом нашого життя.
07 Березня, 2023 р., 12:25
   Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Всеукраїнська асоціація громад» запрошує усіх зацікавлених осіб долучитися до круглого столу «Обговорення механізмів надання грантів для розвитку садівництва, ягідництва, виноградарства та тепличного господарства». Під час круглого столу будуть презентовані механізми реалізації постанови про надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства і постанови про надання грантів для розвитку або створення тепличного господарства. Організаторами круглого столу є Міністерство аграрної політики та продовольства України, Всеукраїнська асоціація громад та Всеукраїнський Конгрес Фермерів. Круглий стіл відбудеться 09 березня 2023 року з 14:00 до 16:00 у онлайн форматі. Для участі у зазначеному заході необхідно до 18:00 08 березня 2023 року заповнити гугл-форму за посиланням: http://bit.ly/3SCIpy1 Трансляція круглого столу відбудеться за посиланням https://bit.ly/sad_grants
07 Березня, 2023 р., 11:02
Норвезька рада у справах біженців відкрила реєстрацію на отримання грошової допомоги для переселенців і людей, які проживають у районах, постраждалих внаслідок бойових дій. Сума допомоги становить 6660 грн і виплачуватиметься впродовж 3 місяців по 2220 грн на кожного члена сім’ї, але не більше як на п’ять осіб. У пріоритеті – надання кеш-допомоги найбільш вразливим категоріям населення. Виплати надходитимуть на банківський рахунок або за допомогою переказу  MoneyGram для людей, у яких немає банківського рахунку. Реєстрація триватиме до 20 березня. Зареєструватися можна в декілька способів: надіслати в месенджері WhatsApp повідомлення з текстом «Привіт» на номер: 0 800 609 844 або для реєстрації через Viber відсканувати QR-код, який розміщений на картинці за посиланням .    Для отримання додаткової інформації звертайтеся за номером гарячої лінії Норвезької ради: 0 800 302 007.
07 Березня, 2023 р., 10:18
У всі часи пісня була потужною зброєю у боротьбі з ворогом. Сьогодні під час війни патріотичні пісні набули особливої популярності не тільки в Україні, а й усьому світі. Саме на фронті зароджуються нові твори, в яких розкривається душа, прагнення перемоги, здійснення мрії, моральна та духовна краса наших захисників. Міжнародний благодійний фонд «Незламна українська нація» та Міжнародний родинний фестиваль «Мелодія двох сердець» започаткували Національний благодійний творчо-мистецький фестиваль військово-патріотичної пісні «Мелодії незламних сердець» та розпочали відбір лауреатів регіонами України. Організаційну раду Фестивалю очолює Народна артистка України, Світлана Білоножко. Мета проведення заходу – об’єднання української нації, підтримка бойового та морального духу, популяризація пісень народжених війною, в яких не просто тексти, а життя реальних історій з окопів, розповіді про бої, поразки, перемоги, вірних друзів, клятих ворогів. Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у Фестивалі військово-патріотичної пісні. Інформація про умови участі розміщена на сайті: https://www.ukrainiannation.com/ Аудіо, відеофайли та посилання на виступи надсилати на email: ukrainiannation2022@gmail.com Прийом заявок триватиме до 31 березня 2023 року.
06 Березня, 2023 р., 15:53
В Україні продовжують цифровізувати сферу судочинства. Тепер у застосунку можна отримати судове рішення з кваліфікованим електронним підписом суддів. Документ має таку ж юридичну силу, як і його паперовий аналог. Що це за документ? ...
06 Березня, 2023 р., 15:51
Офіс Уповноваженого зі зниклих безвісти нагадує: будь-яка інформація про таких осіб є важливою при їх розшуку. Адже родини зниклих перебувають у шоковому стані – люди не завжди можуть одразу згадати всі важливі деталі...
06 Березня, 2023 р., 12:11
В області поширюється інформація та надсилаються листи від імені Начальника ОВА Сергія Борзова щодо збору благодійних коштів. "Офіційно заявляю: жодних доручень такого змісту не було. Зловмисники обіцяють для підприємців, які надішлють кошти на фейковий рахунок, можливість скористатися правом на отримання податкової пільги, а саме: зменшення податку на прибуток пропорційно внесеної благодійної суми у звітному періоді..." - зазначає очільник області. Граючи на патріотичних почуттях представників бізнесу, зловмисники намагаються збагатитись, посилаючись для переконливості на пункти  законів та стверджуючи, що ці дії узгодженні з Президентом України та Верховною Радою України.      Не ведіться на фейки!
06 Березня, 2023 р., 12:06
З метою запобігання проявів злочинності та правопорушень у підлітковому середовищі, вчинення протиправних дій щодо неповнолітніх, виявлення в громадських місцях безпритульних та бездоглядних дітей та дітей, схильних до вживання алкогольних напоїв та тютюнопаління, та з метою контролю щодо обмеження перебування неповнолітніх без супроводу батьків або осіб, що їх замінюють на вулицях громади у вечірній час, спеціалістами служби у справах дітей Війтівецької сільської ради спільно з працівниками КЗ «Центру надання соціальних послуг» проведено профілактичний рейд "Діти вулиці". Під час проведення рейду відвідано 12 сімей. З неповнолітніми та їхніми батьками проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди. В громаді запроваджена чітка система інформування про дітей, які не навчаються, скоїли злочини, правопорушення, алкогольних напоїв, бродяжництво, жебракування, а також ведеться профілактична робота щодо усунення негативних проявів серед дітей. Вважаємо за необхідне вкотре закцентувати увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання своїх дітей.
06 Березня, 2023 р., 11:38
Паліативна допомога безоплатна для українців. Зокрема, в Програмі медичних гарантій передбачена мобільна паліативна допомога, яка надається пацієнтам за місцем їх перебування, повідомляють в НСЗУ Національна служба здоров'я України... Мобільна паліативна допомога безоплатна в таких випадках: – за направленням лікаря первинної медичної допомоги; – за направленням лікуючого лікаря; – переведення з іншого медзакладу або клінічного підрозділу під нагляд спеціалістів паліативної служби. Що гарантується безоплатно пацієнтам під час таких обстежень:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь