Пошук

До уваги мешканців багатоквартирних будинків ! В Україні реалізується Проєкт ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES)

Дата: 01.07.2020 10:53
Кількість переглядів: 531

    Покращення рівня енергоефективності в різних секторах української економіки є головним пріоритетом України. Житлово-комунальний сектор здійснює безпосередній вплив на якість умов життя мільйонів українців, але при цьому характеризується низькою сталістю через високий рівень споживання енергії та тепла, зношену інфраструктуру та обладнання для опалення, значні витрати газу та застарілий житловий сектор...

Європейський Cоюз реалізовує Програму підтримки енергоефективності для України (EE4U), що має на меті сприяти підвищенню енергоефективності житлового сектору в Україні та скороченню викидів парникових газів. У цьому контексті ЄС спільно з урядом Німеччини підтримує Фонд енергоефективності України, створений Урядом України, який надаватиме технічну та фінансову підтримку на термомодернізацію багатоквартирних будинків на всій території України з метою підвищення енергоефективності.

Такі заходи сприятимуть позитивним змінам у споживанні енергії, а також підсилять енергетичну незалежність країни. ПРООН надаватиме технічну допомогу шляхом впровадження проєкту, який триває з 1 жовтня 2018 року до 30 вересня 2020 року.

Про Проєкт

Основна мета Проєкту – мобілізація співвласників житла в багатоквартирних будинках в Україні та підтримка їхньої мотивації до підвищення рівня енергоефективності власних будинків. Проєкт діє на місцевому рівні по всій країні , допомагаючи створювати нові об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), а також сприяючи зміцненню потенціалу як новостворених, так й існуючих ОСББ, які в подальшому зможуть розробити власні проєкти з підвищення енергоефективності та подати заявку на фінансування до Фонду енергоефективності України.

Подати заявку на участь в проєкті можна за посиланням www.houses.in.ua/

 

 

 

 

 

 

Регіональні координатори

 

 

ВІННИЦЬКА ОБЛАСТЬ

 

Анастасія ЛАНІНА

anastasiia.lanina@undp.org

(050) 416 37 24

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь