"Запобігти, врятувати, допомогти!"

Дата: 17.10.2017 12:52
Кількість переглядів: 863

Картинки по запросу запобігти врятувати допомогти З 17 вересня по 17 жовтня 2017року в Жданівській об'єднаній територіальній громаді було проведено місячник цивільного захисту громади. Головна мета заходу - роз'яснення державної політики, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту населення і територій, матеріальних і культурних цінностей та довкілля від негативних наслідків надзвичайних ситуацій, їх попередження, навчання населення поводженню в екстремальних умовах, пропаганда діяльності єдиної системи цивільного захисту та її структурних підрозділів.

В ході Місячника було проведено цікаві та повчальні екскурсії для школярів  в "Центр безпеки громадян", де дітям показували як працює місцева пожежна охорона та роз'яснювали  як потрібно поводититись в надзвичайних ситуаціях. Діти отримали можливість відчути себе на місці рятувальника, вдягнувши захистний одяг та посидівши за рульом пожежної машини.

В школах Жданівської ОТГ були проведені навчання з  цивільного захисту та відбулись  навчальні евакуації дітей.  В приміщеннях шкіл розмістили інформаційно- довідкові куточки з питань цивільного захисту.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь