Пошук

День українського козацтва в Жданівській об"єднаній територіальній громаді

Дата: 17.10.2017 12:28
Кількість переглядів: 796

 14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва. Про козаків написано багато наукових праць і художніх творів, знято безліч фільмів. Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків. 
 

Тож напередодні цього чудового свята, в навчальних закладів Жданівської обєднаної територіальної громади було проведено ряд заходів спрямованих на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів українських - козаків. В ЗШ І-ІІІ ст. с.Качанівка було проведено урочисту посвяту в козачата першачків, учні ЗШ І-ІІІ ст. с.Жданівка змагалися у вправності і силі на “Козацьких розвагах” та мали змогу почастувати смачноі козацької юшки. Вихованці Качанівського ДНЗ «Берізка» співали козаціких пісень, перетягували канат та танцювали гопака.
З метою формування в учнів розуміння понять «єдність» і «цілісність», «герой», «патріот» держави та почуття поваги до захисників України фахівцями із соціальної роботи відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи сільської ради проведено виховну годину та організовано перегляд документального фільму «Аеропорт», присвяченого героїчному подвигу захисників Донецького аеропорту.

Відділ освіти та соціально-гуманітарної роботи сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь